GÜNDEM

Halis Arslan`dan Veda Ziyaretleri

 
 310
Halis Arslan`dan Veda Ziyaretleri - Emekliye ayrılan Bafra eski Kaymakamı Halis Arslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e veda etti.
Bafra Haber

 |  - Emekliye ayrılan Bafra eski Kaymakamı Halis Arslan, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e veda etti.

 

KAYMAKAM ARSLAN`DAN SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN`E VEDA ZİYARETİ

Samsun Valisi İbrahim Şahin, emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında kabul etti.                

Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Valimiz Sayın İbrahim Şahin`e veda ziyaretinde bulunarak, kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Val İbrahim Şahin, emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan`a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

KAYMAKAM ARSLAN`DAN BAFRA BELEDİYESİNE VEDA ZİYARETİ

Bafra Kaymakamı Halis Arslan veda ziyaretleri çerçevesinde Bafra Belediyesi`ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Zihni Şahin, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile vedalaştı.

Kaymakam Arslan`ın Başkan Şahin`i ziyaretinde başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşme sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Halis Arslan, Bafra Kaymakamlığı ile Bafra Belediyesi`nin ortaklaşa çalışmasında güzel projeler ortaya çıktığını ifade etti.

Kaymakam Arslan şunları söyledi: "Bafra`da görev yaptığım süreç içerisinde, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde birlikte çalıştığımız Sayın Başkan`a teşekkür ediyor, bundan sonraki süreç de ise başarılar diliyorum" dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise "İlçemiz için özverili çalışmaları ile her zaman takdir toplayan Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyorum" dedi. Bafra Kaymakamı Halis Arslan, belediye birimlerini de ziyaret ederek vedalaştı.

KAYMAKAMDAN BAŞKAN YILMAZ VE EKİBİNE VEDA

Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ı ziyaret eti. Arslan,"Bursa`da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın" diyerek Başkan Yılmaz`a veda etti.

Emekliye ayrılan Bafra Kaymakamı Halis Arslan, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz`ı makamında ziyaret ederek Yılmaz`a ve Büyükşehir ekibine veda eden Arslan, zaman zaman duygu dolu anlar yaşadı.

SARILARAK VEDA ETTİ

Başkan Yusuf Ziya Yılmaz`a sarılan Arslan, "Hakkınızı helal edin. Samsun`da sizinle birlikte bu şehre hizmet etmek benim için büyük onur oldu" dedi. Bundan sonra Bursa`da yaşayacağını söyleyen Arslan, Başkan Yılmaz`a "Bursa`da da bir kardeşiniz olduğunu asla unutmayın" diyerek veda etti.

43 YILLIK ÖZEVRİLİ ÇALIŞMA

Görev yaptığı süre boyunca göstermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı Arslan`a teşekkür eden Başkan Yılmaz,"Büyük fedakârlıklar gerektiren böyle bir meslekte 43 yılını geride bırakarak emekliye ayrılan değerli kaymakamımıza bundan sonraki hayatında mutluluk ve sağlık diliyorum" dedi.

Arslan son olarak Başkan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Zennube Albayrak ile hatıra fotoğrafı çektirerek belediyeden ayrıldı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Halis Arslan`dan Veda Ziyaretleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0