GÜNDEM

Hak Yoluna Gitti Niyazi, Bafra`da Sahnelendi

 
 386
Hak Yoluna Gitti Niyazi, Bafra`da Sahnelendi - Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosunun " Hak Yoluna Gitti Niyazi" adlı 2 Perdelik müzikli duygusal komedi Tiyatrosu Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde sahne aldı
Bafra Haber

 |  - Enver Demirkan Virgül Tiyatrosunun " Hak Yoluna Gitti Niyazi" adlı 2 Perdelik müzikli duygusal komedi Tiyatrosu Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde sahne aldı

Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosunun " Hak Yoluna Gitti Niyazi" adlı 2 Perdelik müzikli duygusal komedi Tiyatrosu Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde sahne aldı. Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından Bafra Protokolüne, Bafra Emniyet Müdürlüğü Personeline ve Bafralı Tiyatro Severlere sanat ve tiyatro dolu bir gece yaşattırıldı.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezini dolduran sanatseverler, ’’Bir aile içerisinde yaşanan problemleri, Babaya Saygıyı mizahi bir şekilde anlatan" Hak Yoluna Gitti Niyazi’’ isimli oyunda hem güldü, hem de düşündü. Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosunun Yılların üstat oyuncusu ve tiyatro aşığı Enver Demirkan’ın yazdığı, yönettiği ve oynadığı " Hak Yoluna Gitti Niyazi" adlı 2 Perdelik müzikli duygusal komedi oyununda 5 kişi görev aldı. Oyunun sonunda ise Bafralı Tiyatro Severleri selamlayan Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosunun oyuncuları ayakta alkışlandı.
Sahneye eşi Hacer Katırcı ile birlikte çıkan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Enver Demirkan’a (Virgül) Bafralı Tiyatro Severler adına bir buket çiçek sundu. Bafra Kaymakamı Ali Katırcı yaptığı konuşmada, “Oynadıkları oyunla Aile içerisinde yaşanan problemleri, büyüklere saygı ve sevgiyi mizahi bir dille işleyen, örnek oluşturan Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosunun tüm oyuncularını Bafralılar adına tebrik ediyorum.” dedi.
Enver Demirkan  Virgül Tiyatrosu adına bir konuşma yapan Enver Demirkan, ’’Bafralıların Tiyatroya ve Tiyatro emekçisine verdiği değerden dolayı çok teşekkür ederim. Medya bolluğunun olduğu bir ülkede Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezini dolduran herkese teşekkür ederim. Ayrıca bizleri sizlerle buluşturan Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Yakup Kurt dostuma, Bafra İlçe Emniyet Müdürümüz Abdullah Yahşi’nin nezdinde tüm Emniyet Teşkilatına şükranlarımız sunarız.’’ diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalardan sonra ise Enver Demirkan, Anı-Yaşam Kitabı “VİRGÜLCE’Yİ’’ Tiyatro Severlere imzaladı.
Oyunu Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Garnizon Komutanı Per. Yb. İbrahim Dağtekin, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, Bafra Adalet Komisyon Başkanı Hüseyin Öztürk, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Sezgün, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jan. Bnb. Serdal Şahin, Bafra Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Yakup Kurt, Bafra Cumhuriyet Savcısı Sinan Tezel, Bafra Cumhuriyet Savcısı Salih Uçar, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri ile çok sayıda Tiyatro Sever katıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Hak Yoluna Gitti Niyazi, Bafra`da Sahnelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 48792
07 Kasım 2017
20:35
  • Yorum Id: 48792
  • 07 Kasım 2017
  • 20:35

Ben de daha bir öğrenciyim enver demirkanın sergilediği tiyatroda ben de bulundum ve çok severek izledim çıkardığı virgülce kitabını alarak fotoğraf çekindim şimdide tab zevkle