GÜNDEM

Güreş Milli Takımı Bafra`dan Ayrıldı

 
 946
Bafra Haber

 |  - Bafra`ya kamp yapmak amaçlı gelen Türkiye İşitme Engelliler Güreş Millî Takımı`nın öğretmenevinin fiyatlarından yakınarak Bafra`dan ayrıldığı öğrenildi.

Bafra’ya kamp yapmak amaçlı gelen Türkiye İşitme Engelliler Güreş Millî Takımı’nın öğretmenevinin fiyatlarından yakınarak Bafra’dan ayrıldığı öğrenildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Kapalı Spor Salonu Temel atma törenine katılan Türkiye İşitme Engelliler Güreş Millî Takımı birçok kişinin gözünden kaçarken Bafra Haber muhabiri Oktay Zerrin’in dikkatini çekti.
Kamp yapmak amacıyla Bafra’ya gelen Türkiye İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı’nın bir gün sonra Bafra’dan ayrılacağı öğrenildi.
Millî Takım Güreşçileri, Türkiye`nin önde gelen, alanında marka olmuş Bafra Öğretmenevine Kamp yapmaya gelmişti.
Kamp kafilesinde Dünya Şampiyonu güreşçiler ile beraber Bafralı güreşçi Şenol Aydın ve başarılı birçok güreşçi ile antrenörleri de vardı.

Öğretmenevinin yemek fiyatları, meyve ve tatlı sunum gün sayısı ve bir oda da 4 sporcu yatırılması gibi şikayetler yüzünden Bafra’dan ayrılma kararı alan kafile Ankara Elmadağ`daki kamp merkezi ile anlaştı.

Türkiye Güreş Millî Takım Antrenörü Ömer Reis`in düğün merasimine katılan kafile bir gün sonra öğretmenevinden ayrıldı.
Yeni dünya evine giren Ömer Reis kampın Bafra’da yapılması için girişimlerde bulunmuştu.

  • BafraHaber Yorum
  • Güreş Milli Takımı Bafra`dan Ayrıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0