GÜNDEM

Gazeteci Hayati Arslan`de Veda

 
 564
Gazeteci Hayati Arslan`de Veda - Samsun`un Bafra ilçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan Anadolu Ajansı Muhabiri Hayati Arslan gazeteciliğe son verdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan Anadolu Ajansı Muhabiri Hayati Arslan gazeteciliğe son verdi.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti, kendi isteği ile gazetecilik mesleğini bırakan Hayati Arslan`a veda programı düzenledi.

Alimira Cafede düzenlenen veda toplantısına Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu`nun daveti ile Şükrü Uluçay, Musa Gün, İdris Anarat, Oktay Zerrin, Uğur Şahinol, Hülya Yangın Ertekin, Gonca Vural, Ümit Ceylan, Abdullah Özdemir, İbrahim Ünlü, Emre Şahinol, Uğurcan Köse ve Tuğrul Taş ve Hayati Arslan`ın ve kayınbiraderi Ramazan Çotur`un ailesi katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen veda toplantısında meslektaşları Hayati Arslan ile ilgili anılarını paylaştı.
Bafra Gazeteciler Cemiyeti Balkanı Ali İhsan Başaloğlu tarafından Cemiyet adına Hayati Arslan plaket takdim edildi.
Başkan Başaloğlu, "Hayati arkadaşımız, televizyon kameramanlığından başlayarak Bafra Basın hayatına hizmetler verdi. Bafra Gazeteciler Cemiyetinin kuruluşunda da Ümit Ceylan ile beraber çok çaba harcadılar. Kendisine Bafra Basınına ve cemiyetin kurulmasına yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hayatında kendisine başarılar ve aile mutluluklar diliyorum." dedi.

Hayati Arslan, "Meslek hayatımda beni hiç yalnız bırakmadığınız gibi bu akşamda yalnız bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu meslekte güzel günler geçirdim ancak şimdi kesin olarak bu mesleği bir daha geri dönmemek üzere kendi isteğim ile bırakıyorum. Hepinize her şey için teşekkür ederim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Gazeteci Hayati Arslan`de Veda içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0