GÜNDEM

Enerji Dolu Ve Sürdürülebilir Gelecek İçin "˜haydi Enerji Tasarrufuna!`

 
 139
Enerji Dolu Ve SürdürülebilirGelecek İçin "˜haydi Enerji Tasarrufuna!` - YEDAŞ, 1. Çocuk Kitap Günleri`nde ilköğretim çağındaki öğrencilerle buluştu, en kıymetli enerji kaynağının "˜Enerji Tasarrufu` olduğuna dikkat çekti.
Bafra Haber

 |  - YEDAŞ, 1. Çocuk Kitap Günleri`nde ilköğretim çağındaki öğrencilerle buluştu, en kıymetli enerji kaynağının "˜Enerji Tasarrufu` olduğuna dikkat çekti.

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Çocuklarımız için hazırladığımız gelecekteki dünyayı daha enerjik, daha sağlıklı ve çevreci, daha sürdürülebilir hale getirmek için "˜haydi enerji tasarrufuna` diyoruz" dedi

Bir Bölgesel Sürdürülebilir Kalkanıma Hareketi temasıyla olgunlaştırdığı Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri ile Karadeniz insanının eşsiz enerjisini arkasına alan ve kurumsal mükemmellik alanında birçok ödülün sahibi olan YEDAŞ, Enerjimi Doğru Kullanıyorum Projesi kapsamında Canik Belediyesi ve Lovelet Alışveriş Merkezi ile paydaşlık örneği sergiledi.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ "˜ENERJİ TAKIMI KİTAPÇIĞI`

Dün açılışı yapılan 1. Çocuk Kitap Günleri`nde ilköğretim çağındaki öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği YEDAŞ`ın kitap standında Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerindeki çalışanlarının topladığı çeşitli kitaplar ve Enerjimi Doğru Kullanıyorum projesi kapsamında hazırlanan enerji verimliliğini anlatan "˜Enerji Takımı Kitapçığı` ücretsiz olarak öğrencilere dağıtıldı. YEDAŞ standını ziyaret ederek çiçek takdim eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, YEDAŞ`ın bu anlamlı etkinliği sosyal sorumluluk olarak görmesinden ve desteklemesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Genel Müdürümüz Nurettin Türkoğlu Bey`e ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

GELECEK KUŞAKLARIN YAŞAM HAKKINA SAYGI DUYUYORUZ

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ise, öğrencilere yönelik hazırlanan tüm sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer aldıklarını belirterek, "Türkiye`de ilk kez bu kadar geniş kapsamda, uluslararası sosyal sorumluluk yaklaşımını benimseyerek uygulayan bir şirketiz. Projelerimizin ana teması misafiri olduğumuz şu dünyada, gelecek kuşakların yaşam haklarına saygı duymayı, çok müdahale etmeden, her daim ekolojik dengeyi korumayı amaçlamaktadır" diye konuştu. En kıymetli enerji kaynağının "˜Enerji Tasarrufu` olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Türkoğlu, "Bu dünyanın geleceği çocuklara bir mesajımız var. YEDAŞ`ın bir rüyası var. Her alanda en kıymetli enerji kaynağının aslında enerji tasarrufu ile ortaya çıkacağına vurgu yapıyoruz. Amacımız, yaşanabilir temiz toplum, temiz çevre" dedi.

DÜNYA ENERJİ TAKIMI ŞAMPİYONU OLALIM

2012 yılında başlayan Enerjimi Doğru Kullanıyorum Projesi`nin sürdürülebilir bir şekilde KSS takviminde işlediğini söyleyen Türkoğlu, "Çocuklarımız için "˜Enerji Takımı` kurduk. Enerji Takımı adlı web sitesi ve enerji verimliliğini anlatan kitapçıklar hazırladık. Milli Eğitim Müdürlüğü`nden onayını aldık ve yıl içerisinde eğitimlerle birlikte okullarda dağıtımını yapacağız. Çocuklarımız için hazırladığımız www.yedasenerjitakimi.com adlı web sitesinden "˜tasarruf` anlamında yapılması gerekenler adım adım takip edilebilir. Önce tasarrufa çocuklarımız başlayacak, sonrasında "˜Enerji Takımı`na her gün bir üye bulacak. Amacımız tüm arkadaşlarımızı Enerji Takımı`na üye yapmak ve dünyayı enerji takımı olarak yeniden tanımlamak. "˜Dünya Enerji Takımı Şampiyonu` olmak. Siz değerli çocuklarımızın olan gelecekteki dünyanın daha enerjik, daha sağlıklı ve çevreci, daha sürdürülebilir hale getirmek için "˜haydi enerji tasarrufuna` diyoruz" şeklinde konuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Enerji Dolu Ve Sürdürülebilir Gelecek İçin "˜haydi Enerji Tasarrufuna!` içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0