GÜNDEM

Emekli Öğretmenler Yıllar Sonra Buluştu

 
 320
Bafra Haber

 |  - Bafra Öğretmenevi`nde açılan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Zembil Sergisi 2 Emekli Eğitimciyi tam 31 yıl sonra bu sergide buluşturdu.

Bafra Öğretmenevi`nde açılan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Zembil Sergisi 2 Emekli Eğitimciyi tam 31 yıl sonra bu sergide buluşturdu.

Bafra Atatürk İlköğretim Okulu`nda 1980 yılında görevli olan Resim Öğretmeni Selma Yılmaz ve aynı okulda görev yapan İngilizce Öğretmeni ve Oktay Zerrin, Bafra Halk Eğitim Merkezi`nin Zembil Sergisi`nde karşılaştı.

Öğretmenevinde karşılaşan emekli öğretmenler eski okul günlerini ve arkadaşlarını yâdettiler. İzmir`de yaşayan Emekli Öğretmen Selma Yılmaz ve Oktay Zerrin, 31 yıl sonra tekrar karşılaşmanın verdiği mutlulukla hayatın böyle sürprizlerle dolu olduğunu söylediler.

Oktay Zerrin

  • BafraHaber Yorum
  • Emekli Öğretmenler Yıllar Sonra Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0