GÜNDEM

Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

 
 102
Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor - Yeni seçilen Eğitim Bir Sen Bafra Yönetimi, nezaket ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti.
Bafra Haber

 |  - Yeni seçilen Eğitim Bir Sen Bafra Yönetimi, nezaket ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti.

Yeni seçilen Eğitim Bir Sen Bafra Yönetimi, nezaket ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti.

İlçemize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi’yi ziyaret etti.
Son olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Eğitim Bir-Sen yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Şube Müdürleri Rüştü Yüce, Hüseyin Yamaç ve A. Mithat Karaman’ı makamlarında ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Tüm Sendikaların eğitim öğretime pozitif yönde yaptıkları katkılara olumlu baktıklarını yapılacak tüm sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklediklerini belirtti.

Yayla, “Sendikanızın Vehbi Vakkasoğlu’nu konferans vermek üzere Bafra’ya davet etti. Konferansın tüm eğitimcilere faydalı olmasını diliyorum. Diğer sendika ve sivil toplum kuruluşlarının bu türden etkinliklerini destekliyoruz.” dedi.

Yeni yönetim kurulu başkanı Hamdi Yıldız, “9 Aralık’taki Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı “İdeal Eğitimcinin Vasıfları” konulu konferansa tüm eğitimci arkadaşlar davet ediyoruz.” dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 9
User defaultYorum Id: 49178
07 Kasım 2017
20:36
  • Yorum Id: 49178
  • 07 Kasım 2017
  • 20:36

Çalışmalar başlamış. tebrikler. hedef 800 olcak inş

Not: Editör tarafından sansürlenmiş yorum.

User defaultYorum Id: 49185
07 Kasım 2017
20:36
  • Yorum Id: 49185
  • 07 Kasım 2017
  • 20:36

Helal olsun eski başkan ail ak öğretmenevinden emekli olmadan argeye transfer olmuş. bafraya göre daha yeni projeleri varya. belki kabak tatlısı yemek için yeni arkadaşlar bulur. yeni yönetim uyanık olun uyanık..

Not: Editör tarafından sansürlenmiş yorum.

User defaultYorum Id: 49190
07 Kasım 2017
20:36
  • Yorum Id: 49190
  • 07 Kasım 2017
  • 20:36

Eğer yapılan yorum doğruysa yazık diyorum,ama ali ak zaten başkanlığını hep çıkarlarını ön plana çıkarmak için kullanan bir kişiydi,şaşırdım desem de yalan olur.

Not: Editör tarafından sansürlenmiş yorum.

Daha Fazla Yorum