Eğitim Bir-sen Ziyaretlerine Devam Ediyor

Yeni seçilen Eğitim Bir Sen Bafra Yönetimi, nezaket ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile devam etti.
İlçemize yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi’yi ziyaret etti.
Son olarak Milli Eğitim Müdürlüğüne giden Eğitim Bir-Sen yönetimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Şube Müdürleri Rüştü Yüce, Hüseyin Yamaç ve A. Mithat Karaman’ı makamlarında ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, Tüm Sendikaların eğitim öğretime pozitif yönde yaptıkları katkılara olumlu baktıklarını yapılacak tüm sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklediklerini belirtti.
Yayla, “Sendikanızın Vehbi Vakkasoğlu’nu konferans vermek üzere Bafra’ya davet etti. Konferansın tüm eğitimcilere faydalı olmasını diliyorum. Diğer sendika ve sivil toplum kuruluşlarının bu türden etkinliklerini destekliyoruz.” dedi.
Yeni yönetim kurulu başkanı Hamdi Yıldız, “9 Aralık’taki Vehbi Vakkasoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı “İdeal Eğitimcinin Vasıfları” konulu konferansa tüm eğitimci arkadaşlar davet ediyoruz.” dedi.

Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın