Bafra Eğitim Bir-Sen yeni ilçe yönetim kurulu protokol ziyaretlerine Kaymakam Ali Katırcı`yı ziyaret ederek başladı.
Yeni Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri; Sekreter Nevriz Sekmen, Basın Yayın Sekreteri Serhat İpek, Mali Sekreter Erol Akkuş ile Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Aziz Yıldırım Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı ziyaret etti.
Ziyaretten oldukça memnun olan Kaymakam Ali Katırcı, eğitim-öğretimin önemine değindiği konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşen görevleri eksiksiz ve zamanında yapmaları gerektiğini belirterek Eğitim Bir-Sen Sendikasına yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi.
Eğitim Bir-Sen Başkanı Hamdi Yıldız, `Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir çalışma ve faaliyet planı oluşturduk. Bu plan dahilinde tüm eğitim çalışanlarının sosyal ve özlük haklarını yakından takip edeceğiz. Ayrıca Bafra`daki soysa ve kültürel faaliyetlere de katkıda bulunacağız. Bu kapsamda eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu`nu Bafra`ya davet ettik. Vakkasoğlu, 9 Aralık tarihinde Belediye Kültür Merkezinde `İdeal Eğitimcinin Vasıfları` konulu konferans verecek.` dedi.