GÜNDEM

Doğalgaz`da Start Verildi

 
 164
Bafra Haber

 |  - Emirefendi Mahallesinde başlanan Doğal Gaz hattı çalışmalarının ilk boru atması Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Birim amirleri ve mahalle sakinlerinin katılımı ile yapıldı.

Emirefendi Mahallesinde başlanan Doğal Gaz hattı çalışmalarının ilk boru atması Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Birim amirleri ve mahalle sakinlerinin katılımı ile yapıldı.
Konuyla ilgili olarak düşüncelerini belirten Akmercan Bölge Genel Müdürü Mustafa Sezen ` Akmercan şirketler Grubu tarafından 2011 yılında ihale edilen Bafra,Vezirköprü,Havza ve Ladik dağıtım bölgesinin ilk boru atma törenini sayın Belediye Başkanımızın katılımı ile gerçekleştirdik.

2011 DE 37 KM
2011 yılı birinci etap çalışmalarımız kapsamında Bafra`da yaklaşık 37 km dağıtım hattı çekilecek,yaklaşık 2000 konuta doğal gaz hattını da bağlamış olacağız.Gerçekleştirilecek çalışmalarla birlikte önümüzdeki 2012 yılının ekim ayı itibariyle bu yapılan hatlara doğalgaz vermiş olacağız.` Dedi.

2012 DE DAĞITIM BAŞLAYACAK
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise 2010 yılında yapılan ihale sonucunda Akmercan Şirketler Grubu Bafra,Vezirköprü,Havza ve Ladik bölgesinin doğal gaz ihalesini almıştı.Bu gün itibariyle düne kadar Bafra için hayalden öteye gidemeyen Doğal Gaza kavuşma adımı atılmış durumda.2012 itibariyle Bafra`mızda doğalgaz dağıtımı başlayacak.Bafra`mıza hayırlı olsun` dedi.
  • BafraHaber Yorum
  • Doğalgaz`da Start Verildi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0