GÜNDEM

Çocuklarını Hastaneye Yetiştirmek İsteyen Baba, Traktör Kazasında Öldü

 
 7078
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde traktörüyle çocuklarını hastaneye götürmek yola çıkan baba geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Kaza, Bafra`ya 38 kilometre mesafede bulunan Esençay köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hasta olan çocukları Bediha (9) ve Hatice Aydın`ı (8) hastaneye götürmek için traktörüyle köy minibüslerinin kalktığı yere giden Ahmet Aydın (34), kullandığı traktörün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzere Esençay Deresi`ne yuvarlandı. Devrilen traktörde bulunan Bediha ve Hatice Aydın yaralanırken, baba Ahmet Aydın ise hayatını kaybetti. 
Yaralılar Bafra Devlet Hastanesi`ne kaldırılırken, kazada olay yerinde hayatını kaybeden Ahmet Aydın`ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Samsun`a sevk edildi.

  • BafraHaber Yorum
  • Çocuklarını Hastaneye Yetiştirmek İsteyen Baba, Traktör Kazasında Öldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0