BAFRA

Çile Konfora Dönüşecek Manşetini Not Ettik!

 
 11371
Çile Konfora Dönüşecek Manşetini Not Ettik! - Bafra'ya yapılmakta olan ve açıklandığı anda saç baş yolduran proje ile ilgi olarak BRT Haber'de “Çile Konfora dönüşecek" başlıklı bir haber yayımladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra'ya yapılmakta olan ve açıklandığı anda saç baş yolduran proje ile ilgi olarak BRT Haber'de “Çile Konfora dönüşecek" başlıklı bir haber yayımladı. 

Haber'de Tofaş Kavşağına yapılan alt üst geçide övgüler yazılırken Orhan Kırcalı'nın proje ile ilgili açıklaması bir kez daha tekrar edildi. 

BRT Haber Tofaş kavşağı haberinde, "Bafra’da projeler aralıksız devam ediyor. Özellikle, ulaşım güzergâhlarını büyük ölçüde rahatlatacak olan Bafra Tofaş Kavşağı projesinin yapımında önemli bir aşama kaydedildi."  ibarelerini kullandı.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile ilgili olarak da, "Kavşak çalışması bitip faaliyete girdiğinde ilçemize trafik yoğunluğu ve güvenliği açısından büyük fayda sağlayacağının altını çizen AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ise ‘Kavşağın bir yanında sanayi, diğer yanında otogar ve şehir merkezinin olması nedeniyle, yoğun olan şehir içi trafiğinin Karadeniz Sahil Yolu trafiği ile kesiştiği “Tofaş Kavşağı” uzun süreli beklemelere, yüklü akaryakıt israfına ve yüksek oranda emisyon salınımına sebep olmaktaydı. Bir süredir devam eden çalışmalarımız neticesinde “farklı seviyeli kavşak” imalatı yapılmasının sonlarına gelinmiştir. Bafra’mıza hayırlı olsun” dedi." ifadeleri yer aldı.  BRT'deki Haberi okumak için buraya tıklayın!

Sayın AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ve BRT Haber, bu haberi ve attığınız manşeti kaydettik. 

Dileğimiz biz yanılırız da "Çile konfora dönüşür".

Yanılmayı çok isterdik. Bu bir fal değil ya da toprağa ekilen ne olduğu belli olmayan tohum değil.

Bu bir proje ve her şey açık seçik ortada. 

Biz iddia ediyoruz ki, Bafralı bu projenin arkasında kim varsa unutmayacak, hiç de iyi yâd etmeyecek. Bu proje, Adliyeyi Hastanenin yanına yapmaya benzemez. 

Bu proje ile kavşak çileye dönecek. Siz de göreceksiniz eskiyi arayacaklar.

Sanıyorum bunu anlamak için çok fazla bir şey bilmeniz gerekmiyor!

Sizin de yazdığınız gibi sona yaklaşıldı. Çok yakında bu proje ile “çile mi sona erecek” yoksa Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Vekil Kırcalı için bitmek tükenmek bilmeyen bir çileye mi dönecek… 

Ali İhsan

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Çile Konfora Dönüşecek Manşetini Not Ettik! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 62
User defaultYorum Id: 132758
19 Kasım 2021
23:19
  • Yorum Id: 132758
  • 19 Kasım 2021
  • 23:19

Bence samsun sinop yolu bir ilerideki kavşak gibi üstten olmalıydı. alttan da olabilir ama rampa çıkışı daha dik olurdu belki. böyle olunca maluyette az olurdu.

User defaultYorum Id: 129807
05 Ekim 2021
10:06
  • Yorum Id: 129807
  • 05 Ekim 2021
  • 10:06

Yol olmş 90-60-90 avm eski yol gayet geniş üst geçit veya alt geçit amaçlı yapıan yol daralıyor ilerde eski yola geçiş tekrar genişliyor yanı söyle diyeyim sinoptan gelen biri içi bahçler üst geçitini geçiyor gayet rahat ferah 90 beden bir yol opete geliyor yol birden daralıyor incebelli 60 benden yelken restorantın oraya geldimi yol hem sağa kayıyor hemde tekrar 90 bedene cıkıyor maşallah çok güzel 90-60-90 taş gibi bir yol yapılmış yapan cizen kaymağını yiyen kim varsa oradan her geçişte saygı ve saygıyla anılacaklarına inanıyorum.. bafra artık sütün kaymağını yemek için cebellesenlerin rand yaptıgı değil hizmet görmeyi hak ediyor bu ilçe samsunun üvey evladı mı .. ?

User defaultYorum Id: 128676
20 Eylül 2021
22:04
  • Yorum Id: 128676
  • 20 Eylül 2021
  • 22:04

Tamam herşey guzel de bu yayalar nerden geçecek hiç düşündünüzmü gecenin 1 de 2 sinde köprünün altından geçiyorlar ya bi araba vursa kim hesap verecek

Daha Fazla Yorum