BAFRA

Cengiz Baygül Kan Alma Birimi Yeri Geri Alındı

 
 610
Cengiz Baygül Kan Alma Birimi Yeri Geri Alındı - Bafra Belediyesi, Kızılay Kan Alma Birimi yapılması amacı ile geçici olarak verdiği eski Mis Otel altındaki yeri geri aldı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediyesi, Kızılay Kan Alma Birimi yapılması amacı ile geçici olarak verdiği eski Mis Otel altındaki yeri geri aldı. 

Zamanın Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından, zamanın Kızılay Başkanı Osman Genç’in talebi ile Kızılay Kan Alma Birimi olarak kullanmak amacı ile Kızılay’a geçici olarak verilen eski Mis Otel altındaki yer, 1 buçuk yıl sonra, Belediye Başkanı Hamit Kılıç tarafından geri alındı. 

23 Şubat 2018 tarihinde törenle açılan yerin masraflarını 26 Mart 2019 tarihinde vefat eden Bafralı iş adamı Cengiz Baygül karşılamıştı. 

Zamanın Kızılay Başkanı Osman Genç, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den yeri talep etmiş, yer de encümen kararı ile protokol yapılmadan Kızılay’a tahsis edilmişti. 

Merhum iş adamı Cengiz Baygül, kan alma birimi için 37 bin lira bağışta bulunmuştu. Eski yönetimin bu kararı sonucu Cengiz Baygül’ün 37 bin lirası heba oldu, ismi ise tabelada sadece 1,5 yıl kalabildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cengiz Baygül Kan Alma Birimi Yeri Geri Alındı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0