Dünkü haberimizin üzerinden 24 saat geçmeden Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri Atatürk Bulvarındaki bozuk yolu tamir etmeye geldi. Davet bekliyorlarmış...Büyükşehir Belediyesi Bulvarın Asfaltını UnuttuSamsun Büyükşehir Belediyesi Sorumluluk alanında olan Bafra Atatürk Bulvarı`nın esnaf ve ikamet sakinleri, belediye çalışanlarının çalışma yaptığı yolu 2 aydır olduğu gibi bırakmasından dolayı mağdur oldular.
2 Ay Geçti Gelen Giden Yok
Açıklama yapan çevre sakinleri, "Patlayan su borusunu onarmak için çalışma yapan belediye çalışanları çalışma esnasında yolun karşı kısmına zarar verdi ve çalışmalarının bitimi ile birlikte o bölümü de asfaltlanması için hazırladılar ve gittiler. Ancak aradan 2 ay gibi bir süre geçmesine rağmen her hangi bir şekilde onarılmayan yol çevre esnafına ve o çevrede ikamet eden mahalle sakinlerine büyük dert oldu." dedi.
Büyükşehir Belediyesi Her Hangi Bir Girişimde Bulunmadı
Gerekli her yere başvuru yapıldığını ancak Büyükşehir Belediyesinin her hangi bir girişimde bulunmadığını belirten çevre sakinleri, "Yakında biz kendi imkanlarımızla beton döktüreceğiz gibi görünüyor. Her yere başvuru yaptık ancak büyükşehir her hangi bir girişimde bulunmadı. Bafra`nın en işlek yerlerinden birine böyle bir görüntü yakışmıyor. Görüntüsünden daha da önemli olan sağlık açısından sorun olmasıdır." ifadelerinde bulundu.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!