Bu Kez de Kayınpederini Kayırdı

Editör - Bafra Ticaret Odasının yenilenen binası sonrası eski binanın yanında ayakkabı tamirciliği yapan şahsa belediyenin kiraya verdiği otopark sınırları içinde yer verildi.
Bafra TSO’nun eski binasının sağ bitişiğinde uzun yıllar küçük bir ahşap kabinde ayakkabı tamirciliği yapan şahıs, binanın yıkılması ile oradan çıkarak başka bir yerde dükkân kiralayarak işine devam etti.
Bafra TSO binası yeniden yapılınca imar gereği binanın çevresi yol olarak düzenlendi.
TSO’nun bitişiğinde ayakkabı tamiri yapan şahsa, TSO binasının arkasında, mülkiyeti Bafra Belediyesine ait olan ve otopark işletilmesi amacı ile kiraya verilen alanın sınırları içinde yer verildi.
Şahıs binanın arkasında otopark alanının sınırına ahşap bir kabin yaptı ve bugün itibari ile malzemelerini yerleştirdi.
Buraya kadar okuduklarınız birileri için normal karşılanabilir hatta ne var bunda bir garibana yer verilmiş denilebilir.
Ancak bu kişi sıradan bir kişi değil. Zaten sıradan kimseye bu şekilde yer verilmiyor. Sıradan insanlar buna teşebbüs dahi edemiyorlar.
Kamuya ait hiçbir yer ihalesiz ya da kazanılmış hak gibi gerekçelerle bu şekilde verilemez. Yasal olarak buna kimse izin veremez.
Bu kişi Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın kayınpederi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın kayınpederine, Bafra Belediyesine ait otoparkın içinde ayakkabı tamirciliği yapabilmesi için yer verildi.
Başka bir anlatımla; Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kayınpederine ihalesiz yer verdi.
Ya da Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kayınpederine göz yumdu.
Başkan Kılıç’ın haberi yoktur diyecekler olacaktır. Başkan’ın oğlu günlerce oraya gidip gelip çalışmaları takip etti ve bunlar çevredeki vatandaşlarca fotoğraflandı.
Göreve başladığı günden beri, adam kayırmaları ile gündeme gelen Hamit Kılıç bu kez de kayınpederini kayırmakla gündeme geldi.
Haber-Yorum: Ali İhsan Başaloğlu

Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın