BAFRA

Bu Dayanılacak Gibi Değil

 
 11023
Bu Dayanılacak Gibi Değil - Bafra'da altyapı çalışmaları yağmurlarla birlikte dayanılmaz hale geldi.
Bafra Haber

 |  - Bafra'da altyapı çalışmaları yağmurlarla birlikte dayanılmaz hale geldi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ tarafından Bafra'da başlatılan altyapı çalışmaları, hayatı olumsuz etkiliyor. Yöneticiler ise anlayış ve sabır istiyor.

Bafra Haber olarak biz de anlayış göstermeye gayret ediyoruz. Yıllardır bu yatırımı bekledik ve böylesine büyüklükteki bir projenin rahatsızlık vermeden gerçekleşmesinin mümkün olmadığının farkındayız. Bu nedenle yaz boyunca bu konuda haber yapmamaya çalıştık.

Ancak, haber yapmadıkça belediye işi yavaşlatıyor. Bu arada bize sürekli vatandaşlardan şikayet fotoğrafları geliyor. Biz de belediyenin halkla ilişkiler çalışanı gibi ikna etmeye çalışıyoruz, haber yapılmasının acımasızlık olduğunu anlatıyoruz. Çoğu kez de eleştiriler alıyoruz, belediyeci olmakla itham ediliyoruz.

Kış geldi, yaşanan sorunların etkisi daha da arttı. Bir ay kadar önce bir kaç yol çukur haberi yapalım dedik. Haberin ardından her gün 3-5 şikayet fotoğrafı geldi. Belediyenin imkanlarını bildiğimiz için bunun doğru olmadığını düşünerek bu konuda haber yapmayı bıraktık.

Ancak, bu kış zor geçecek gibi görünüyor. Yağmur yağdığı gibi fotoğraflar geliyor. 2 gün içinde Dededağı köyünden 3 farklı şikayet fotoğrafı aldık. Haber yapamayacağımızı, Bafra'nın merkezinin de bu halde olduğunu söyledik ama ayrımcılık yapmakla suçlandık.

Sayın Başkan! Seçilip seçilmeyeceğiniz benim umurumda değil. Benim dünyamın insanı değilsiniz, benim için ideal bir başkan da değilsiniz.  Ama tüm bunlara rağmen adaletli olmaya çalışıyorum. Her eleştiri haberi yaparken kendimi sizin yerinize yani başkan yerine koyuyorum ve öyle karar veriyorum.

Evet, hepimizin çok sabırlı olması gerekir. Bir çocuk doğuyor ve bu sancısız olmaz. Ama şu fotoğrafa bir bakın. Bafra'nın en önemli, en hareketli caddelerinden Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde çekildi bu fotoğraf. Bafralı buna katlanmak zorunda mı?

En azından sorunların en fazla insanı etkileyeceği yerlerde biraz daha gayretkar olun. Size arka mahallenin ya da falanca köyün yolu niye bozuk demiyoruz. Bu çukur, lastik keser, bu çukur kazaya sebep olur. Bu zor günlerde olumsuz etkileri en aza indirmek için halkın en çok etkilendiği ana caddelerde, kavşaklarda, daha özenli olun. Hemen kapatmak, hemen beton dökmek, işaretleme gibi.

ali ihsan başaloğlu

17 Kasım 2023, bafrahaber.com

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bu Dayanılacak Gibi Değil içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 49
User defaultYorum Id: 199554
04 Ocak 2024
16:54
  • Yorum Id: 199554
  • 04 Ocak 2024
  • 16:54

Klavye kahramanları varsa şikayetiniz sitem yeri burası değil sandikdir

User defaultYorum Id: 199262
03 Ocak 2024
03:14
  • Yorum Id: 199262
  • 03 Ocak 2024
  • 03:14

Küfür mü ediyorsunuz ulan sanki şu işleri olmadan önce yollar güzeldi ya birde dayanın diyor siz bize dayamayi bırakın yeter 20 yıldır yol yaptık diye nara atan partinin belediyesine bak hele utanmaz sıkılmazlar ama iyi oluyor bu insanlara körü körüne oy ver anca bir kere de düşünerek seçim yap

User defaultYorum Id: 198070
22 Aralık 2023
11:09
  • Yorum Id: 198070
  • 22 Aralık 2023
  • 11:09

Siz hak ediyorsunuz bafra lı size az bile yırtındınız hamit diye beter olun

Daha Fazla Yorum