BAFRA

Bisiklet Yoluna Boya Badana, Başkana Yıkama Yağlama!

 
 16823
Bisiklet Yoluna BoyaBadana, Başkana Yıkama Yağlama! - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın basın bürosu, Zihni şahin döneminde yapılan bisiklet yolunu, “Kızılırmak Seddesine Bisiklet Yolu” şeklinde servis etti, medyası ise övme yarışına girdi.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın basın bürosu, Zihni şahin döneminde yapılan bisiklet yolunu, “Kızılırmak Seddesine Bisiklet Yolu” şeklinde servis etti, medyası ise övme yarışına girdi.

Bafra Belediyesi, yapımına dönemin Belediye Başkanı Yusuf ziya Yılmaz tarafından başlanılan, Zihni Şahin döneminde ise tamamlanan Bafra Sedde Projesindeki Bisiklet Yolu projesini, “Kızılırmak Seddesine Bisiklet Yolu” şeklinde basına servis etti. İhlas Haber Ajansı da içindeki cümleyi manşete taşıyarak, “Bafra’da Bisiklet Yolu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı” başlığı ile abonelerine dağıttı. Bafra Basını ise vites büyütüp, biri “Bafra’da bir ilk. Sedde Yoluna Bisiklet yolu”, diğeri ise “Hamit Kılıç’tan bir müjde daha. Sedde Yoluna bisiklet yolu bisiklet” şeklinde manşete taşıdı. 

Bafra Basının attığı manşetler işin gerçeğini bilenleri şok etmedi ancak kızdırdı. Bafra Belediyesi basın bürosu haberinde, “bin 800 metrelik alanda, 59 adet çizim gerçekleştirdi” ibarelerini kullandı. Bafra Belediyesinin bisiklet yolu ile ilgili yaptığı çalışmanın sadece bu olduğu bilinmekte. Sedde Yolundaki Bisiklet yolu yapılalı ve kullanılalı yaklaşık 2 yıl oldu. Bafra Belediyesi bisiklet yoluna çizim yaparak, hizmeti kendine mal etti. Çevresi tarafından, “Dürüst ve mütevazı Başkan” şeklinde propagandası yapılan Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bu yalan haberin üstüne yattı. 

Bafra Medyası ise adeta övme yarışına girdi. Ne ilkti, ne de müjdelik hali kalmıştı. Evet, ilk olan bir şey vardı. O da Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın bisiklete binmesiydi. 

İşte Belediye tarafından servis edilen o haber ve o habere atılan 3 çarpıcı başlık.

Ali İhsan

Bisiklet Yoluna Boya Badana, Başkana Yıkama Yağlama!

Bisiklet Yoluna Boya Badana, Başkana Yıkama Yağlama!

Bisiklet Yoluna Boya Badana, Başkana Yıkama Yağlama!

Bafra'da bisiklet yolu çalışmalarında sona yaklaşıldı

SAMSUN (İHA) - Bafra Belediyesi tarafından Kızılırmak Sedde yolu üzerinde başlatılan ve ilçedeki bisiklet sürücülerinin güven içinde sürüş yapmalarını sağlayacak bisiklet yolu çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Bu yıl oldukça yoğun ilgiyle karşılaşan ve Bafra’nın sembollerinden biri olan Çetinkaya Köprüsü ve Kızılırmak’ın eşsiz güzelliği ile bütünleşen alanda bisiklet sürücüleri için yapılan yolun hazırlıkları tamamlanmak üzere. Bisiklet sürücüleri ile yayaların sorun yaşamaması için oluşturulan bisiklet yolu, kısa süre içinde bitirilerek hizmete geçecek.

  Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bin 800 metrelik alanda, 59 adet çizim gerçekleştirdi. Bafra Belediyesinin bu hizmeti son zamanlarda gördüğü ilgi ile dikkat çeken Kızılırmak Seddesi’nin müdavimleri arasında yer alan bisiklet sevdalılarınca memnuniyetle karşılandı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bisiklet Yoluna Boya Badana, Başkana Yıkama Yağlama! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 64
User defaultYorum Id: 101536
01 Eylül 2020
13:37
  • Yorum Id: 101536
  • 01 Eylül 2020
  • 13:37

26 ay içinde alparslan türkeş parkını yapan, bafraya yeni kent meydanı kazandıran, ilçemize 70 tane iş makinesi ve araç alan, bafranın girişine park yapan, adnan menderes parkını full yenileyen, asfal fabrikası ile parke taşı fabrikası kuran, doğal gazı getiren cumhuriyet meydanını yeniken aydınlatmaları yapan, engwlliker merkezi kuean ve aracı alan gençlik merkezine yer veren hamit kılıç başkan sen çok yaşa. seddeyide sen yaptın.sen çok yaşa.

Cevap
  • Yorum Id: 102829
  • 16 Eylül 2020
  • 15:54

Senin gibi yalakalar az bulunur dogalgaz2013 'te geldi yalama işini beceriyorsunuz maşallah

User defaultYorum Id: 101531
01 Eylül 2020
13:07
  • Yorum Id: 101531
  • 01 Eylül 2020
  • 13:07

Belediyenin yaptığı elle tutulur bir icraat söyleyin. eski tekel arsasını kiraladı bedava arsa yaptı bu mu icraat arsa sahibi çıkın ben arsama inşaat yapacam dese otopark uçtu gitti. köklü kalıcı çözümler bulunsun. kaldırım işgalleri engellensin. ruhsatsız çok fazla sayıda işyeri var. hangi işyerinin ruhsatını denetlemişler. baframızın meydanında birahaneler çok çirkin. taşıma girişiminde bulunmadılar bile. daha sayarsak bir sürü eksikler ve tamamlamaya çalışmayan bir belediye.

User defaultYorum Id: 101502
01 Eylül 2020
06:19
  • Yorum Id: 101502
  • 01 Eylül 2020
  • 06:19

Emek hırsızları beceriksiz bir yönetim

Daha Fazla Yorum