GÜNDEM

Bir Tekel Klasiği

 
 2816
Bir Tekel Klasiği - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde gelen yangın ihbarı itfaiye, polis ve ambulans ekiplerini alarma geçirdi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde gelen yangın ihbarı itfaiye, polis ve ambulans ekiplerini alarma geçirdi.

Olay saat 16.00 sıralarında Hacınabi Mahallesi Tekel Caddesinde bulunan eski TEKEL binasında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre çevre sakinlerince yapılan yangın ihbarı itfaiye, polis ve ambulans ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangın kontrolü için tekel binasına polis ekiplerinin güvenlik önlemi ile girerken ambulans ekipleri her hangi bir yaralanmaya karşı hazırda bekledi.

Çevrede bulunan vatandaşların bir çoğu meraklı gözlerle olayı izlerken tekel binasının giriş kapısında kalabalık oluşturdu.

Tekel binası içerisinde detaylı arama yapan itfaiye ve polis ekipleri kontrollerinin ardından olay yerinden ayrıldı.

Çevrede bulunan vatandaşlar, kış ayının gelmesi ile tinerci olarak tabir edilen  sokak çocuklarının tekrar tekel binasına yoğun olarak gireceklerinden korktuklarını belirtti.

Vatandaşlar, "Kış ayı geldi. Artık sürekli buraya girip çıkarlar her zaman ki gibi yangınlar yoğun bir şekilde başlar burada, artık geceleri yol kesip para istemeye bile başladılar. Bafra`nın gençleri nereye gidiyor. Hiç mi aileler önlem almaz çocuklarına sahip çıkmaz? Buraya giren çocukların büyük çoğunluğu 14-15 yaşlarında."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bir Tekel Klasiği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0