Belediye, kaldırım çalışması kapsamında yaptığı düzenleme ile Şifa Hamamı istikametini araç trafiğine kapadı ve yolu karşı istikametten tek yönlü yaptı.
Gençlik Caddesi istikametinden gelen araçların, Hamam, Müze ve Gazipaşa Mahallesi istikametine kapanmasına esnaflar tepki gösterdi.
Yolun o istikamete kapanması polisler de şaşırdı ve ana yoldan gelen araçların tali yola girmesinin kolaylaştırılması yönünde çalışma yapılması gerektiğini ayrıca geceleri araçların kaza yapabileceği yönünde görüş bildirdi.
Esnaflar ise şikâyetlerini şu şekilde dile getirdi: "Karşı istikametten gelen araçların meydandan dolanması gerekecek. Müze yönünden gelen araçların da caddeye çıkması zorlaştı. Orada yeni bir otopark sıkıntısı var.
Fen işlerine gidildi, Zabıta Müdürlüğüne gidildi. Gelip bakacağız dendi ama daha bir şey yok. Nasıl trafik komisyonuysa açacakları yolu kapatıyorlar.
Trafik polisleri bile buranın ters olduğunu, yanlış olduğunu ve bu yolun gece görünemeyeceğini söylediler.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!