GÜNDEM

Başkaya Mahallesi Dernek Başkanından Ali Katırcıya Veda Ziyareti

 
 1021
Başkaya Mahallesi Dernek BaşkanındanAli Katırcıya Veda Ziyareti - Görev değişikliği nedeniyle tayini çıkan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı `ya Başkaya ve Çevre Köyleri Kültür ve yardımlaşma derneği Yönetim Kurulu Başkanından Veda Ziyareti gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Görev değişikliği nedeniyle tayini çıkan Bafra Kaymakamı Ali Katırcı `ya Başkaya ve Çevre Köyleri Kültür ve yardımlaşma derneği Yönetim Kurulu Başkanından Veda Ziyareti gerçekleştirildi.

Görev yaptığı dönem içerisinde birçok çalışmaya imza atan katırcı ilçede Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı ile gerçekleştirilen 3 projeye imza attı. Konu ile ilgili olarak konuşan Cemalettin Cankurt sayın kaymakamımız ilçemizde bulunduğu sürede birçok çalışma ile halkımızın gönlünde taht kurmuştur. Görevi içerisinde kendisi ile çalışma gururunu yaşadık yaptığı bu güzel çalışmalar için şahsı ve kurumuna teşekkür ediyorum Yeni çalışma yerinde de sayın kaymakamımıza başarılar diliyorum dedi. Vedalaşma sırasında kaymakam Sayın Ali Katırcı`ya  çalışmalarından dolayı plaket sunuldu..

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkaya Mahallesi Dernek Başkanından Ali Katırcıya Veda Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0