Başkanlar Barselona Yolcusu
Samsun`daki ilçe ve belde belediye başkanları, ekim ayında belediyecilik hizmetlerini incelemek üzere İspanya`nın Barselona kentine gidecek.
Samsun`daki ilçe ve belde belediye başkanları, ekim ayında belediyecilik hizmetlerini incelemek üzere İspanya`nın Barselona kentine gidecek
Samsun Belediyeler Birliği Meclisi, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Başkanlığında toplandı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu`nda gerçekleşen toplantıda 19-23 Ekim tarihleri arasında İspanya`nın Barselona şehrine yapılacak gezinin detayları görüşüldü.
YOL GÖSTERİCİ OLACAK
Toplantı sonrasında Belediyeler Birliği Meclisi adına bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Barselona`ya yapılacak gezinin belediye başkanları açısından önemli olduğunu belirterek, "Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Barselona`ya düzenleyeceğimiz gezi ile belediye hizmetleri ve sosyal belediyecilik anlayışını inceleyeceğiz. Bu gezi belediye başkanlarımıza bundan sonraki projelerinde yol gösterici olacaktır" diye konuştu.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın