Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin 24 Kasım Öğretmenler Gününde İlçede bulunan bazı okulları ziyaret ederek, kutlamalara katıldı. Başkan Şahin Öğretmenler Gününde ilk olarak kendisinin de mezunu olduğu Bafra Atatürk Anadolu Lisesini Bafra Lisesini ziyaret ederek burada Okul Müdürü Aşkın Gençel ve okuldaki öğretmenlerin gününü kutladı.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin daha sonra sorası ile Kemalpaşa İlköğretim Okul Müdürü Ömer Güngör ve öğretmenleri, Nazmiye Demirel İlköğretim Okulu Müdürü Zihni Öztürk ve öğretmenleri, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) Müdürü Dursun Dündar ve öğretmenleri ve Şeyhulaş Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Türkoğlu ve öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin `Mensubu olmaktan ömür boyu onur duyacağım kutsal mesleğimizde, Aydınlık bir geleceği hep beraber inşa eden meslektaşlarımın gösterdiği fedakârlığa teşekkür ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyor, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi, şükran ve minnet duygularıyla yâd ediyorum` dedi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!