GÜNDEM

Başkan Şahin`den Mezunlara Pide İkramı

 
 311
Bafra Haber

 |  - Bafra Lisesi`nin 50. Yıl kutlamaları Ali Kale Turistik Tesisleri`nde düzenlenen Pide Günü ile son buldu.

Bafra Lisesi’nin 50. Yıl kutlamaları Ali Kale Turistik Tesisleri’nde düzenlenen Pide Günü ile son buldu.
Bafra Lisesi’nin 50. yılını kutlamak amacıyla dün başlayan etkinliklere bugün meşhur Bafra Pidesi ikramı ile devam edildi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerinde mezunlar onuruna Meşhur Bafra Pidesi ikramından bulundu.

Sabahın erken vakitlerinden itibaren Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesislerini dolduran 50. Yıl Mezunları hem bol bol sohbet etme imkanı yakaladılar, hem de Meşhur Bafra pidesinden yediler.  Bafra’da evde yapılan turşularında eksik olmadığı masalarda sunulan ikram için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e mezunlar içtenlikle teşekkürlerini sundu.

Pide ikramından sonra konuşmalara geçildi.
İlk olarak Bafra Lisesi Okul Koruma Derneği Başkanı Hasan Davran konuştu.
Davran, ’’Bafra Lisesi 50.Yıl Mezunları etkinliğinde bizlere büyük katkıları olan başta Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve kişi, kurumlara mezunlar adına teşekkür ederiz
Ayrıca Pide Günü etkinliğinde de ev sahipliği yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e Bafra Liseliler adına sonsuz teşekkürlerimiz sunarız.’’ dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, ’’50.Yılda sizlerle hep beraber bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnsanların görüşü ne olursa olsun, içinde Bafra Sevgisi olsun. Ben 22 yıllık öğretmenlik mesleği hayatımda hiç kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeye çalıştım. Şimdi ise Bafra Belediye Başkanı olarak hiçbir hemşerimi birbirinden ayırt etme diye bir düşüncemiz olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır. Aranızda Bafra’ya yatırım yapmak isteyen işadamları veya arkadaşları olabilir. Onlara Bafra Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Çünkü Bafra’yı sevmek sözde değil, özde olmalıdır.’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı ise, ’’Evlatlarınıza, torunlarınıza Bafra’yı anlatın. Onlara Bafra sevgisini aşılayın. Bafra’ya 1 yatırım yapan 5 mislini kazanır. Bafra artık her yönüyle kabuğunu kırmıştır. Ben de bir Bafralıyım Belki Bafra’da doğmadım ama Bafra’da doyuyorum. Bafra’yı çok seviyorum. Bende kendimi Bafra Lisesi Mezunu yerine koyuyorum.’’ dedi.
Konuşmalardan sonra toplu olarak çekilen anı fotoğrafı ile 2 gün süren etkinlik sona erdi.
Geleneksel Pide Gününe Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Milli Eğitim Eski Bakanı Metin Bostancıoğlu, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Aşkın Gencel, Bafra Lisesi Eski Müdürü ve Kolay Lisesi Müdürü Abdülkadir Aygün, öğretmenler ile çok sayıda eski mezunlar katıldı.

  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Mezunlara Pide İkramı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0