GÜNDEM

Başkan Şahin`den Bafra Basınına İftar Yemeği

 
 229
Başkan Şahin`den Bafra Basınına İftar Yemeği - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Basınına Bafra Çelik AVM`de bir iftar yemeği verdi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Basınına Bafra Çelik AVM`de bir iftar yemeği verdi.

Yemeğe Bafra Yerel ve Ulusal Haber Ajansı Bölge Temsilcileri, muhabirleri, internet haber siteleri ve ilçede yayın yapan radyo çalışanları, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Belediye Bşk. Yrd. Hüseyin Çamaş ve İsmail Kurt ve çok sayıda davetli katıldı.

 Belediye Başkanı Şahin, konuyla ilgili şöyle dedi:

"Bafra`mızda çok güçlü bir basınımız ve basınımızın cemiyetleri var. Ben bundan gurur duyuyorum. Bu Bafra`mızın pozitif gücüdür. Basınımız önemli bir görev yapmaktadır. Ben yaptığı bu göreve saygı duyuyorum. Ayrıca basın bizim gözümüz ve kulağımızdır. Onların eleştirileri ve görüşleri hepimiz için çok önemlidir. Biz her zaman Bafra olarak biz büyük bir aileyiz anlayışını ortaya koyduk. Bu anlayış içinde birlik ve beraberlik ile çalışmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızda kimin zerre kadar katkısı ve emeği varsa her zaman teşekkür ediyorum. Baframızda olumlu ve güzel şeylerin yapılmasına katkı veren insanların hakkını teslim etmeyi, bir teşekkür etmeyi yaygınlaştırmamız gerektiğine inanıyorum.

Ben bunu bir vefa, saygı ve sevgi olarak görüyor ve yayılmasını istiyorum. Hiçbir ayırım yapmadan bunu yapacağız. Bundan bir sinerji doğacaktır. Bu konuda basınımızın da bu anlayışa katkı yapacağına inancım sonsuzdur.

Basınımızın da bize çok önemli katkıları oluyor. Bundan sonra da olacaktır. Bu Bafra için gereklidir. Bundan Baframız ve insanlarımız kazançlı çıkacaktır. Bu katkılar olduğunda tereddütsüz olarak katkı yapan basınımızda teşekkür edeceğim. Hep beraber güzelliklere ulaşacağız. Güzel bir anlayışı kökleştireceğiz. Önemli bir değişim yapacağız."

Davetimize katılarak bizleri onurlandıran basınımıza ve basın emekçilerimize, çok değerli ailelerine teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum."

Bafra Haber İnternet Haber Gazetesi`nden yemeğe Genel Yayın Müdürü ve Bafra Gazeteciler Cemiyeti Ali İhsan Başaloğlu ve eşi Saniye Başaloğlu ile çocukları Duygu ve Onur, editör Tuğba Kurt ve eşi Mustafa Kurt, muhabirler Yalçın Köse, Köşe Yazarı ve emekli eğitimci Kevser Küçük Topyıldız ve eşi Sakıp Küçük, Oktay Zerrin, karikatürist Haluk Mete ve eşi, editör Hülya Yangın Ertekin, köşe yazarı İdris Anarat ve eşi, İHA Haber Ajansı`ndan A. Şükrü Uluçay ve eşi, Bafra Gazeteciler Cemiyeti kurucularından ve Samsun Haber Gazetesi Bafra Temsilcisi Ümit Ceylan gibi birçok muhabir ve yazar katıldı.

Bu arada, Bafra Haber İnternet Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni ve Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu ile bir ara aynı masaya oturan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin bir süre Bafra Haber ve diğer Basın ile ilgili konularda sohbet ettiler. Başkan Şahin, Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu`nu çocukları Duygu ve Onur ile birlikte bir de hatıra fotoğrafıyla bu günü anılara taşıdılar. Diğer yandan Bafra Haber Muhabiri Oktay Zerrin`in iftar öncesi günün anısına yazdığı bir dörtlük şiiri ve Bafra Haber ailesinin karikatürize edilmiş karikatürü, karikatürist Haluk Mete tarafından espirili bir şekilde Bafra Haber sitesinde yayınlandı.

Haber Merkezi-Bafra

Oktay Zerrin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin`den Bafra Basınına İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0