GÜNDEM

Başkan Şahin Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

 
 118
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçe muhtarları Bafra Öğretmen evinde geleneksel toplantılarının bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve ilçe muhtarları Bafra Öğretmen evinde geleneksel toplantılarının bir yenisini daha gerçekleştirdi.

Geçmiş yıllarda zaman zaman muhtarlarla bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin muhtarlarla yaptığı bir önceki toplantıda her ay bir araya gelme kararını uygulamaya koydu. Bafra Öğretmenevinde yapılan toplantıya 19 mahalle muhtarı katıldı. 2 mahalle muhtarı da mazeretlerini bildirerek toplantıya iştirak edemediler.

Toplantı ile ilgili görüşlerini açıklayan Bafra Belediye Başkanı Şahin şunları söyledi: `Muhtarlarımıza çok değer veriyorum. Onlar mahallelerimizin eksikliklerini bizlere iletiyorlar. Belediye olarak bizimde tespit ettiğimiz eksiklikler bulunuyor. Birlikte bunları değerlendiriyoruz. Muhtarlarımız ve bizim, ortak amacımız ilçemize ve insanımıza hizmet etmektir. Bu şekilde her ay bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunuyoruz. Tüm muhtarlarımıza katılımlarından ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Daha katılımcı bir yönetim oluşturmak için önemli adımlar atıyoruz. Bu bir süreçtir. Bu süreçte ki eksiklikler olabilir Bunları gidererek daha katılımcı bir demokrasiye ve yönetim anlayışına ulaşacağız.` dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Şahin Muhtarlar İle Bir Araya Geldi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0