BAFRA

Başkan Lengerli’deki Tesis İle İlgili Soruları Boğuntuya Getirdi!

 
 9580
Başkan Lengerli’deki Tesis İleİlgili Soruları Boğuntuya Getirdi! - Lengerli’deki turistik tesise nasıl ruhsat verildi?
Bafra Haber

 | Bafra haber - Lengerli’deki turistik tesise nasıl ruhsat verildi?

Bafra Belediye Meclis Mayıs Ayı 2. oturumu Recep Kaplan’ın soruları üzerine tartışmalı geçti. 

Meclis toplantısında söz alan MHP Meclis üyesi Recep Kaplan gündem dışı sorular sordu. Sorulara AK Parti sıralarından ve Belediye Başkanından tartışmalı cevaplar verildi. 

#mhp3# Meclis üyesi Recep Kaplan, meclisteki tartışmalar ile ilgili sorularımıza şu şekilde cevap verdi: Bütçe ile ilgili olarak ret oyu kullandım. Ret oyu kullanmamın sebebi, Başkana ait özel kalem harcamalarının 1 milyonun üzerinde olması ve Bafra’da hiçbir şey yapılmaması. 

Lengerli’deki turistik tesise nasıl ruhsat verildi?

Sayın Başkana Lengerli köyüne yapılan turizm amaçlı tesis ile ilgili sorular sordum ama sorularımı başka tartışmalar ile boğuntuya getirip cevap vermedi. Lengerli köyündeki bir araziye bir kadın girişimci tarafından bir şeyler yapılıyor. Düğün salonu, bungalov evler çay bahçesi vs. Kimsenin de bildiği yok. Buraya belediye ruhsat verdi mi ne ruhsatı verdi. Diyorlar ki ağır, samanlık vs. üzerinden ruhsat vermiş. Kardeşim Bafra’ya yatırım gelsin diyoruz. Gelsinler yapsınlar ama bu şekilde değil. Yarın öbür gün başka bir yerde başka biri böyle bir şey yapmaya kalksa ruhsat verecek misiniz? Duyuyoruz ki, yukarılardan arkası sağlam biriymiş. Bafra’da da güçlü bir AK Partili işlerini yürütüyormuş. Eğer burada bir yatırım yapılacaksa getirsinler meclise. Orayı yapalım köy yerleşik alanı olsun bitsin. Bu şekilde olmaz. Yarın başkanın başı ağrır. Başkan bu sorumu boğuntuya getirdi ve cevap vermedi. 

Belediyeye yeni alınan kişiler sözleşmeli memur yapıldı

Belediye şirketinde yıllardır çalışıp da hala sözleşmeli yapılmayanlar var. Ancak Başkan, belediye şirketine yeni alınan bazı personelleri sözleşmeli memur yaptı.  Bu kişilerden biri Hamit Kılıç’a çok yakınlığı ile bilinen iş adamının yeğeninin eşi. Diğeri vakıftan bir kişinin oğlu. Bu şekilde 4-5 kişi var. Yıllardır çalışan insanlar varken, neden daha 2-3 yıl içerisinde işe alınanları sözleşmeli memur yaptılar. Görülüyor ki, mülakat yöntemi ile zaten bu kişiler kayırılarak işe alınmış. Şimdi de bir adım ileri gidilmiş ve sözleşmeli memur yapılmış. AK Parti zaten hep böyle yapıyor. Yarın öbür gün de bunlara kadro verilecektir. Seçim zamanı bu kişilere kadro verecektir. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Lengerli’deki Tesis İle İlgili Soruları Boğuntuya Getirdi! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 49
User defaultYorum Id: 149512
26 Haziran 2022
10:11
  • Yorum Id: 149512
  • 26 Haziran 2022
  • 10:11

Ye bubam ye

User defaultYorum Id: 148247
11 Haziran 2022
18:55
  • Yorum Id: 148247
  • 11 Haziran 2022
  • 18:55

Yıllarca bekleyip kadro alamayan işci haber doğruysa allah yedirmesin garibana gücü yetiyor herkesin bu zenginler birbirlerini yalamaktan bıkmadı allah büyük seçim zamanı görüşeceğiz zengin partisi oldu iyice

User defaultYorum Id: 148149
10 Haziran 2022
14:36
  • Yorum Id: 148149
  • 10 Haziran 2022
  • 14:36

Memur olsun devlete sırtını yaslasin, hayır bilmedikleri bişey var , sırtınızi yakaladığıniz şey çöküyor aslında. dolayısıyla memurluk artık kimseyi kurtaramaz kimse kendini garanti sanmasin

Daha Fazla Yorum