BAFRA

Başkan Haber’i Yalanladı!

 
 1085
Başkan Haber’i Yalanladı! - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bafra Haber’in gündeme getirdiği ve ulusal basında da yer alan, kapı açmadığı için görevi değiştirilen şoför haberini yalanladı. 
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Bafra Haber’in gündeme getirdiği ve ulusal basında da yer alan, kapı açmadığı için görevi değiştirilen şoför haberini yalanladı. 

Başkan Hamit Kılıç kamuoyuna saygı ile duyurduğu açıklamasında, şoförü Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar’ın değil kendisinin görevinden aldığını açıkladı. 

Bafra Haber’i açıkça yalanlayan Kılıç şu ifadeleri kullandı: “Son günlerde yerel basında ve sosyal medyada gündeme gelen makam şoförü ile ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Bir yıldır makam şoförü olarak görev yapan mesai arkadaşımızın kadrosunun zabıta memuru olması ve Zabıta Müdürlüğümüzden emekli olan personellerimizin olmasından dolayı adı geçen personelimizin tekrar zabıta memuru olarak görevlendirilmesi tarafımca yapılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Başkan Haber’i Yalanladı! içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0