GÜNDEM

Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Kaymakam Arslan`a Ziyaret

 
 536
Barbaros İlkokulu ÖğrencilerindenKaymakam Arslan`a Ziyaret - Barbaros İlkokulu Öğrencileri Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı İlköğretim haftasında ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Barbaros İlkokulu Öğrencileri Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı İlköğretim haftasında ziyaret etti.

2015-2016 eğitim- öğretim yılı ve ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Ali Katipoğlu, Bafra Barbaros ilkokulundan öğrenciler ve öğretmenler Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı makamında ziyaret etti.

Bafra Kaymakamı Halis Arslan`ı ziyaret eden öğrenciler çiçek sunarak, Bafra ´da eğitime yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Kaymakam Halis Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, öğrencilere hediyeler verip önemli tavsiyelerde bulundu.

Kaymakam Arslan; "İleride ailenizin, öğretmenlerinizin ve milletimizin gurur duyacağı başarılara imza atmalısınız. Ülkemizi yarınlara taşıyacak büyük insanlar olmalısınız. Okulunuz sizin ikinci aileniz, eviniz, anneniz ve babanızın size karşı davranışlarının aynısını okuldaki öğretmenler ve idarecilerden göreceksiniz. Bizim sizlerden istediğimiz öğretmenlerinizin dediğini yapmanız ve derslerinize çalışmanızdır. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının kazasız, belasız, huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni eder, üstün başarılı bir yıl geçirmenizi dilerim." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Barbaros İlkokulu Öğrencilerinden Kaymakam Arslan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0