GÜNDEM

Bana Bir Şeyhler Oluyor Sahnelendi

 
 1389
Bana Bir Şeyhler Oluyor Sahnelendi - Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu,`` bana bir şeyhler oluyor`` Oyununu Sahneledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu,`` bana bir şeyhler oluyor`` Oyununu Sahneledi.

Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu,’’ bana bir şeyhler oluyor’’ Oyununu Sahneledi.
Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği tarafından Kültürel ve Sanatsal Faaliyetler kapsamında Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu, "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı oyunu sahneye koydu.
Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde tiyatro severlerin beğenisine sunulan oyunda Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu profesyonellere taş çıkarttı.
Usta Tiyatrocu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Yapımcılığını Öğretmen Sadettin Kutlu, Yönetmenliğini Öğretmen Serap Aksoy’un yaptığı 16 kişiden oluşan Bafra Amatör Tiyatro Topluluğunun 2 perdelik komedi olarak sunduğu, "Bana Bir Şeyhler Oluyor’’ adlı oyun Bafra Belediyesi Kültür Merkezini hınca hınç dolduran davetliler tarafından ayakta alkışlandı.
Tiyatro Severleri hem güldüren, hem de düşündüren oyunda Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Murat Sağkan ile Ali Özeren’i  Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Sezgün, Polis Arkadaşları, Aileleri de seyretmeye geldi.
Oyunun diğer oyuncularının meslekleri ise şu şekilde:  Ayşe Kama (Öğretmen), Ayberk Genç (Öğrenci), Aytaç Özüdoğru (Erkek Kuaförü),Gülcan Akgün (Bayan Kuaför), Suna Kutlu (Öğretmen), Şaban Bayrak (Öğretmen),Ünal Güneşdoğdu (Öğretmen),Yağmur İslam (Öğrenci),Alpaslan Irmak (Öğretmen),Eyüp Gürsoy (Öğretmen).
Oyun hakkında bir açıklama yapan Bafra Amatör Tiyatro Topluluğu Başkanı ve Yapımcısı Sadettin Kutlu, ’’Amacımız Bafra ve çevresinde tiyatro sanatını sevdirmek, sinema dilinden farklı olan bu sanat türünün gelişmesinde öncü bir güç olmak ve topluma önemli mesajlar vermektir.’’dedi.
 "Bana Bir Şeyhler Oluyor.’’adlı oyuna MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra Cumhuriyet Savcıları, ,Bafra İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Bnb. Serdal Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Cemal Sezgün, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, , Eğitim-Bir-Sen Bafra İlçe Başkanı Hamdi Yıldız, Eğitim-İş Bafra Temsilcilik Başkanı Suat Özkolay, Siyasi Parti Temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Bafra İlçesinde görev yapan Polis Memurları, Aileleri, Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.


Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bana Bir Şeyhler Oluyor Sahnelendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0