GÜNDEM

Bal Mezunları Derneği`nden Öğretmenlerine İftar

 
 474
Bal Mezunları Derneği`nden Öğretmenlerine İftar - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Anadolu Lisesi Mezunları Derneği öğretmenlerine bir iftar yemeği verdi.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Bafra Anadolu Lisesi Mezunları Derneği öğretmenlerine bir iftar yemeği verdi.

Bafra`da görev yapan mezunlar eski ve yeni öğretmenlerle bir araya gelerek okul günlerinden anılarını tazelediler. BAL Mezunları Derneği Başkanı Banu Karagöz Tokalak "Bal`da görev yapmış ve yapmakta olan öğretmenlerle bir araya gelmek, mezunlarla okul arasındaki bağları kuvvetlendirmek istediklerini belirterek, isteklerini kırmayarak davetlerine katılan öğretmenlerine teşekkür etti.

İftar yemeğine katılan öğretmenler adına BAL eski yöneticisi Murat Baş, BAL mezunlarının daima öğretmenleriyle ve okul ile irtibatlı olmalarından dolayı memnuniyet duyduklarını, böyle anlamlı bir davete duyarsız kalmalarının söz konusu olamayacağını, artık BAL mezunlarını her meslek dalında görebildiklerini ve bu durumun okulda öğrenim gören ve tercih etmek isteyen öğrencilere çok güzel örnekler teşkil ettiğini ifade ederek dernek başkanı Banu Karagöz Tokalak ve mezunlara teşekkür etti.

Yemeğe katılanlar arasında dernek başkanı diş hekimi Banu Karagöz Tokalak, Bafra GİAD başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, diş hekimi Ali Alemisoğlu, avukat Murat Bölükbaş, eczacı Halim Tutku Demircan, öğretmen Osman Osma, bankacı Gonca Sezer ve Mehmet Uslu, BAL eski yöneticisi Murat Baş, öğretmenler Mehmet Eser, Fatma Baş, Gülhan Veral, Leyla Güler, Ülker Lokumcu, Adnan Uslu ve Naim Okay  vardı.

Yemek sonrası çay sohbetinde eski anılar ve yaşanan ilginç ve esperili olaylar anlatıldı

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bal Mezunları Derneği`nden Öğretmenlerine İftar içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0