Bafra'yı Köy Yapan Yine Bizleriz
Sorumlu Vatandaş Haberi - Sorumlu bir vatandaşımız kendi yaşadığı bir bölgedeki çöp sorununu öz eleştiri yaparak dile getirdi.
Sorumlu Vatandaş: "Köykent diye eleştirdiğim yüz bini aşan nüfusu ile Bafra`yı köy yapan yine bizleriz. Köyden gelen ama kentli olamayan köyü ve alışkanlıklarımızı beraberinde getiren bizler Bafra`yı bu hale getirenleriz.
Emirgan-jandarma kavşağı arası ana caddeye Allah aşkına bir çare. Hadi çevreye, yaşayanlara saygı utanma yok bunlarda ama çevre kirletmenin 2 tane koca çöp bidonu varken ana cadde kaldırım üstlerine çöp koymanın bir cezası, denetimi yaptırımı yok mu? Bafra`nın girişi vitrini olacak bir cadde hem de''
NOT: Sizlerde yaşadığımız şehirdeki sorunları fotoğraflayıp, bir kaç cümle ile bize gönderebilirsiniz.
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın