Bafralı Şair Fatma Hatun Esen Habrak'a Yaza-buluşması Katılım Belgesi
İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Samsun Yazarlar Derneği'nin ortaklaşa "Okumak İlkadım'dır "Projesi Kapsamı'nda" Yazar-Okur Buluşması" Etkinliği için Samsun'a gelirken Afyon'da yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanmasıyla yaralanan Bafralı Şair ve yazar Fatma Hatun Esen Habrak'a,"okur-Yazar Buluşması" ve "İmza Günü" Katılım Belgesi takdim edildi.
Samsun'da düzenlenen "Yazar-Okur Buluşması" ve "İmza Gününde geçirdiği trafik kazasında yaralanıp Afyon Tıp Fakültesi'nde tedaviye alınan, Bafra Musiki Cemiyeti, Şiir Kulübü Başkanı Fatma hatun Esen Habrak'ın, "Okur-Yazar" Katılım Belgesi, Samsun'da şair, yazar ve gazeteci Oktay Zerrin'e teslim edilmişti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı, şair ve yazar isa Abanoz, şair Fatma Hatun Esen Habrak'a verilmek üzere Katılım Belgesi'ni Oktay Zerrin'e vermişti.
Oktay Zerrin de belgeyi, 17-06-2014 Salı günü, Fatma Hatun Esen Habrak'ın çalışma yerinde kendisine teslim etti.
Oktay Zerrin ayrıca, şair ve yazar Fatma Hatun Esen Habrak'a bir de geçmiş olsun çiçeği takdim etti.
Esen de şair Oktay Zerrin'e ilgisi için teşekkürlerini sundu.
Haber Merkezi-Bafra
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın