GÜNDEM

Bafralı Hacı Adayları Uğurlandı

 
 294
Bafralı Hacı Adayları Uğurlandı - Samsun`un Bafra İlçesinde bu yıl hacca gidecek ilk kafile Müftülük Site Camisi önünde düzenlenen uğurlama merasimi ile kutsal topraklara uğurlandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra İlçesinde bu yıl hacca gidecek ilk kafile Müftülük Site Camisi önünde düzenlenen uğurlama merasimi ile kutsal topraklara uğurlandı.

Samsun’un Bafra İlçesinde bu yıl hacca gidecek ilk kafile Müftülük Site Camisi önünde düzenlenen uğurlama merasimi ile kutsal topraklara uğurlandı.

Müftülük Site Camisi önünde düzenlenen merasime Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, çok sayıda hacı yakını ve vatandaş katıldı.

Bafra Müftüsü Burhan Keleş hacı uğurlama merasiminde yaptığı konuşmada, “2010 Yılı Hac organizasyonu çerçevesinde bu yıl 147 Hacı adayı hacca gidecek. Bugün ilk kafile yola çıkıyor. . Allah’ın ve Resulü’nün misafiri olacak hacı adaylarımızın dualarında bizler için de dua etmelerini ümit ediyor, bizler bütün Bafralılar olarak onları Kur’anlarla, tekbirlerle salâvatla, kestiğimiz kurbanla ve yaptığımız dua ile uğurluyoruz.” dedi.

Ardından selamlama konuşması yapan Bafra Kaymakamı Ayhan BOYACI da hacı adaylarının sağlıklı bir şekilde o kutsal mekânı ziyaret edip hac farizasını yerine getirmelerini temenni ettiklerini belirtti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise ,’’Hac farizasının yerine getirmek için kutsal topraklara giden tüm hacı adaylarımız niyetiniz kabul olsun. Bizler için, ülkemiz için dualar edin.’’ Şeklinde konuştu.

Bu yıl Bafra’dan kutsal topraklara gidecek olan toplam hacı adayına kafile başkanı olarak Bafra İlçe Müftüsü Burhan Keleş eşlik edecek. Ayrıca İmam- Hatipler Numan Şimşek, Hüseyin Yıldız, Sabri Beldağlı din görevlisi olarak görev yapacaklar.

Hacı uğurlama merasimi kesilen kurban ve ardından Bafra Müftüsü Burhan Keleş’in yaptığı dua ve hacı adaylarının yakınlarıyla vedalaşıp arabalara binmesi ile sona erdi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Hacı Adayları Uğurlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0