GÜNDEM

Bafralı Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü 5 Yaralı

 
 446
Bafralı Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü 5 Yaralı - Çorum`un Kargı ilçesine Bağlı Çeltiközü köyü yakınları D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı
Bafra Haber

 |  - Çorum`un Kargı ilçesine Bağlı Çeltiközü köyü yakınları D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı

Çorum`un Kargı ilçesine Bağlı Çeltiközü köyü yakınları D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı. 
  Edinilen bilgiye göre, İstanbul`dan Samsun`un Bafra ilçesine gitmekte olan Şevki Çil (38) yönetimindeki 34 TM 3492 plakalı araç, Çeltiközü köyü yakınlarına geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtikten sonra takla atarak şarampole uçtu.

Takla atan araç kullanılamaz hale gelirken, Melahat Söylemez (59) olay yerinde hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Şevki Çil ile araçta bulunan eşi Sündüs Çil (37), kızı Semanur Çil (1), Aftahar Seçkin (49) ve Durmuş Söylemez (61) ise yaralandılar.

Yaralılar, Kargı ve Osmancık`tan gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak ilk müdahaleleri yapıldı. Yapılan ilk müdühalenin ardından hayati tehlikeleri bulunan Aftahar Seçkin ve Durmuş Söylemez Çorum Devlet Hastanesi`ne sevk edildiler. 
  Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Aile Kaza Yaptı: 1 Ölü 5 Yaralı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0