GÜNDEM

Bafra`da Yıl Sonu Sergisi Açılışı Yapıldı

 
 107
Bafra`da Yıl Sonu Sergisi Açılışı Yapıldı - Bafra`da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü`nün Yıl Sonu Sergisi Törenle Açıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra`da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü`nün Yıl Sonu Sergisi Törenle Açıldı.

Bafra’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı Kültürel Etkinlikleri ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü`nün Yıl Sonu Sergisi Törenle Açıldı.

Halk Eğitim Merkezi ve okullarda bir yıl boyunca yaptıkları el işi için sergi düzenlendi. Serginin açışında halkoyunları ekipleri çeşitli yörelere ait gösteriler sundu.

Bafra ilçesinden 40 ilköğretim okulu, lise ve mesleki eğitim merkezi ve Halk Eğitim Merkezi`nden binlerce kursiyer ve öğrencinin bir yıl boyunca yaptığı el işleri, Bafra Belediyesi Fuar Alanı`nda vatandaşların beğenisine sunuldu.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.
Açılış Konuşmasını yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla " Okul binaları arı kovanıdır. Bal yapacak olan öğretmen ve öğrencilerdir. Bunu pekiştirmek üzere ilçemiz okullarında öğretmenlerimizin dolayısıyla öğrencilerimizin bir yıl boyu çalışarak el emeği göz nuru eserlerini sergiliyoruz. 55 tane okulumuz bu seneki yılsonu sergisine katıldı. Bu sergimizin açılmasında destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.
Bafra İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı “2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında eğitim veren kurumların ve Halk Eğitimin yaptığı çalışmaların hazırladıkları el emekleri, göz nuru, eserleri sergilemek için toplandık. Tarih sayfalarında eğitime herzaman önem verildi. Eğittim konusunda aileler Bafra halkımız herzaman önem göstermiştir. Ayrıca bugün burada Bafra T Tipi Kapalı Cezaevinde yatmakta olan hükümlü kardeşlerimizin el becerileri sergilenmektedir. İleri günlerde bu sanat çalışmaları devam edecektir” dedi

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz,Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Öztürk,Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla ve diğer misafirler tarafından kesildi ve daha sonra sergi gezildi. Serginin 2 gün açık kalacağı belirtildi.

 
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Yıl Sonu Sergisi Açılışı Yapıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0