BAFRA BELEDİYESİ

Bafra`da Yeni Mezarlığa 1500 Fidan Dikilecek

 
 158
Bafra`da Yeni Mezarlığa 1500 Fidan Dikilecek - Bafra Belediyesi, yeni açtığı mezarlıkta ki düzenleme çalışmalarında yeni bir adım daha attı. Buna göre Bafra Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletmesi Müdürlüğü birlikteliği ile yeni mezarlıkta ağaçlandırma çalışması yapılacak.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi, yeni açtığı mezarlıkta ki düzenleme çalışmalarında yeni bir adım daha attı. Buna göre Bafra Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletmesi Müdürlüğü birlikteliği ile yeni mezarlıkta ağaçlandırma çalışması yapılacak.

Bafra Belediyesi, yeni açtığı mezarlıkta ki düzenleme çalışmalarında yeni bir adım daha attı. Buna göre Bafra Belediyesi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Orman İşletmesi Müdürlüğü birlikteliği ile yeni mezarlıkta ağaçlandırma çalışması yapılacak. 

Çalışmalarda denetimli kapsamında ki hükümlüler görev alacak. Konuyla ilgili üç kurum arasında protokol imzalandı. Protokol,  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen ve Orman İşletmesi Müdürü Ahmet Ulukan`ın imzaları ile yürürlüğe girdi. 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Asri mezarlıkta mezar yeri problemi başlayacağını önceden gördük. Bu nedenle ilçemizde 2.mezarlığı kurduk. Kurulan yeni mezarlık ile ilgili eksikliklerimiz bulunuyor. Bunları etap etap tamamlıyoruz. Bu eksikliklerimiz içinde yeni mezarlığın ağaçlandırılması konusu bulunuyordu. Mezarlık idare memurluğumuz, bağlı olduğu müdürlüğümüz ve talimatlarımızla çalışmalar yürüttüler. Bu çalışmalar kapsamında yeni mezarlık alanımızın ağaçlandırılması için Denetimli Serbestlik ve Orman İşletmesi Müdürlüğümüz ile birlikte ağaçlandırma çalışması başlatacağız. Bunun için kurumlar arasında protokol imzaladık. Protokol 16 Şubat 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasını kapsamaktadır. Bu çalışma ile mezarlığımızda çeşitli türlerden 1500 civarında ağaç dikilmesini planlıyoruz.  İlgili müdürlüklerimize bu güzel çalışma ve birliktelik için çok teşekkür ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Yeni Mezarlığa 1500 Fidan Dikilecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0