GÜNDEM

Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Balosu Düzenlendi

 
 487
Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Balosu Düzenlendi - Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü nedeniyle Bafra Şehir Kulübünde "˜`Cumhuriyet Bayramı Balosu`` düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Cumhuriyetin kuruluşunun 93.yıl dönümü nedeniyle Bafra Şehir Kulübünde "˜`Cumhuriyet Bayramı Balosu`` düzenlendi.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat Günün Anlam ve önemini anlatan konuşmasında " Bayramız prosedür yerine gelsin diye kutlandığı coşkuyla değil de sadece bir görev icabı yapıldığını üzülerek takip ediyorduk. Durumdan vazife çıkartarak işte bu kadro dedi ki? Cumhuriyetimizin 93. Yıl dönümünü bir seri programla Bafralı memleket sever,  vatansever dostlarımızla beraber bakalım ne kadar coşku ile kutlayabileceğiz. Bu bize önümüzdeki yıllarda yapacağımız etkinliklere bir yerde de rehberlik yaptı. Gördüğümüz üzere umduğumuzdan fazla katılımla coşkuyla inançla ve büyük bir hevesle dostlarımız, arkadaşlarımız etkinliğimize iştirak ettiler.  Katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bu dünya var oldukça Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacaktır." Dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Fazilet Canıgür ise " Bafra Musiki Cemiyeti, Edebiyat Dergisi ile birlikte düzenlediğimiz Cumhuriyet Balosuna hepiniz hoş geldiniz. Cumhuriyet çağdaşlaşma yolunda bizim için bir meşaledir. Cumhuriyetin en büyük erdemi Türk toplumunu ulus olma bilincine kavuşturması bireyi yurttaş konumuna yükseltmesidir. Atamızın mirası böyle bir yönetimi korumak ve savunmak vicdan borcumuzdur. Onurumuz ve şerefimizdir. Atatürkçü Düşünce Derneği, özgürlüğü tutsaklığa, öz güveni umutsuzluğa, öz güveni çıkarcılığa yeğleyen dolayısıyla bir kurtuluş savaşı verip servi lozana çeviren düşüncedir. Atatürk şöyle der. "Beni görmek demek illa yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız bu yeter"  Atatürkçülük yıkıcı olmayan bir dünya görüşüdür. Ülkemizi içte ve dışta barış diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Bafra Musiki Cemiyeti Şiir Kulübü üyeleri okudukları Cumhuriyet şiirleri ile beğeni topladılar.

Baloya Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Bafra Belediyesi eski Başkanı Yaşar Buharalıoğlu, CHP Bafra İlçe Başkanı Eğitimci Nihat Oktay ve yönetimi, CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Sertaç Sırıklı, 26.Dönem CHP Samsun Milletvekili Adayı Şevki Yılmaz, ADD Bafra Şube Başkanı Fazilet Canıgür, Bafra Musiki Cemiyeti Başkan Namık Anarat,  Bafra Genç İş adamları Derneği Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Bafra Şube Başkanı Ünal Bandır ve yönetimi, Bafra Gazeteciler Derneği Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, Eğitim-Sen Bafra Şube Başkanı Tacettin Koca ve yönetimi ile çok sayıda davetli katıldı. Balo gecenin ilerleyen saatlerine kadar müzik eğlencesi ile devam etti.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Cumhuriyet Bayramı Balosu Düzenlendi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0