GÜNDEM

Bafra Umut Derneği`nden Vezirköprü`ye Yardım

 
 265
Bafra Haber

 |  - Bafra`daki yardım faaliyetleri ile adından sıkça söz edilen Bafra Umut Derneği Vezirköprü Belediyespor`a havlu yardımında bulundu.

Bafra’daki yardım faaliyetleri ile adından sıkça söz edilen Bafra Umut Derneği Vezirköprü Belediyespor’a havlu yardımında bulundu.

Astaş Juki şirketi tarafından Bafra Umut Derneği’ne yardım amaçlı dağıtılmak üzere verilen havlulardan bir bölümü yeniden yapılanma sürecinde olan Vezirköprü Belediyespor’a teslim edildi.
Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Yardımsever vatandaşların ve firmaların bize emanet ettiği yardım malzemelerini en doğru ve adil şekilde dağıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda derneğimize verilen büyük ve küçük havlular öncelikli olarak spor amatör spor kulüplerine dağıtılmıştır. Vezirköprü Belediyespor’a da ihtiyaçları kadar havlu yardımında bulunduk. Umarım bir katkımız olmuştur. Vezirköprü Belediyespor’a sportif faaliyetlerinde başarılar dilerim.” dedi.
Vezirköprü Belediyespor Ziya Akbaş, yardımdan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Bu duyarlı davranışlarından dolayı Bafra Umut Derneği’ne teşekkür ederim” dedi.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği`nden Vezirköprü`ye Yardım içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0