GÜNDEM

Bafra Umut Derneği Öğrencilerin Umudu Oldu

 
 76
Bafra Umut Derneği Öğrencilerin Umudu Oldu - Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği, Bafra Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerine ve öğrenci velilerine kırtasiye, giyim ve çeşitli yardımlarda bulundu.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Umut Derneği, Bafra Kemalpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerine ve öğrenci velilerine kırtasiye, giyim ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Bafra'da 3 yıldır faaliyet gösteren Bafra Umut Derneği, her yıl ulaştığı binlerce aileyi ve öğrenciyi 'rencide' etmeden ayni ve nakdi yardım sağlayarak, adeta yoksulların babası oluyor. Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda kitap, kırtasiye, giysi yardımlarında bulunan Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Bu sene dernek olarak yardıma muhtaç öğrencilere kitap, kırtasiye ve giysi dağıtımı yapmaya başladık. Eğitime yüzde 100 destek kampanyası çerçevesinde şu an giyim ve kırtasiye yardımlarımızın startını Kemalpaşa İlköğretim Okulu'nda verdik. Her hafta bir okulu ziyaret ederek, öğrencilere ve öğrenci velilerine giysi ve çeşitli yardımlarda bulunacağız. Bu çerçevede bizlere desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza ve iş adamlarımıza, Bafra Emniyet Müdürlüğü'ne ve Emniyet Müdürü Mahir Erol'a sonsuz teşekkürlerimi yönetimim adına sunuyorum” dedi.
Yapılan yardım konusunda konuşan Bafra Kemalpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Özden Güneyli, “Bafra Umut Derneği okulumuza her sene bu tür yardımları yapmaktadır. Dernek Başkanı Hülya hanıma ve yönetimine okulum adına teşekkür ediyorum. Bu sene de yapmış olduğu yardımlarda öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin gerçekten ihtiyacı olduğu giysi ve kırtasiye malzemeleri bulunmakta. İnşallah yardımların daim olmasını dilerim” diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği Öğrencilerin Umudu Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0