GÜNDEM

Bafra Türk Kızılayı`ndan Öğrencilere Çifte Bayram

 
 96
Bafra Türk Kızılayı`ndan Öğrencilere Çifte Bayram - Türk Kızılayı Bafra Şubesi 5 bin öğrenciye, `Dersimiz Atatürk` filmini izletmeye başladı.
Bafra Haber

 |  - Türk Kızılayı Bafra Şubesi 5 bin öğrenciye, `Dersimiz Atatürk` filmini izletmeye başladı.

Türk Kızılayı Bafra Şubesi 5 bin öğrenciye, “Dersimiz Atatürk” filmini izletmeye başladı. Türk Kızılayı Bafra Şubesi, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlattıkları ortak çalışma çerçevesinde,   23 Nisan  Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle, Turgut Özakman’ın yazdığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği ve Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Doğa Rutkay, Batuhan Karacakaya’nın oynadığı, “Dersimiz Atatürk” filmini  5 bin İlköğretim öğrencisine izleteceğini bildirdi.
 Bafra Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Cep sinemasında günde 3 matine olarak gösterilecek olan,  “Dersimiz Atatürk” filmin ilk matinesine Bafra 30 Ağustos İlk Öğretim Okulundan 400 öğrenci getirilerek “Dersimiz Atatürk” filmi izletildi.
Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, “Göreve geldiğimiz bu süreçten buyana 5 aylık süreçte Türk Kızılayı sosyal faliyetlerinin de hayata geçirmek amacıyla Milli Eğitim İlçe Müdürümüz Ömer Yayla ile yaptığımız çalışmalarla beraber sosyal etkinlikler içersinde yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı için bir sosyal etkinlikte okullara yapmak istedik. Okullar ve Milli Eğitim Müdürümüzle beraber alınan kararla bu etkinliği bu gün başlatmış bulunuyoruz. Hedefimiz sosyal etkinlikler içersinde, Dersimiz Atatürk filmiyle 5 bin öğrencimize yaklaşık bu filmi izlettirmek ve bu sosyal etkinliklerimizin devamı getirmek amacıyla bu etkinliği bu gün burada başlatıyoruz ve öğrencilerimize çifte bayram yaşatmanın mutluluğu içerisindeyiz.” Dedi.
Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Yayla, “Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ve Yönetimi göreve başladıkları ilk gün heyecanı ile çalışmalarının sürdürüyorlar. Okullara ayakkabı yardımı ile başlatılan çalışmada 3.000 çift ayakkabı dağıtımı yapılacağı bildirildi. Türk Kızılayı bununla kalmayıp yakın zamanda kıyafet yardımı konusunda da çalışmaları olacak ve bugünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı Haftasına 3-4 gün kala 1 hafta sürecek bir etkinlik düzenlemişler. “Dersimiz Atatürk” filmini  günde 3 seansla
5 bin İlköğretim öğrencisine izletecekler. Bu yapılan çalışmalardan dolayı Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç ve Yönetimine teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Türk Kızılayı`ndan Öğrencilere Çifte Bayram içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0