GÜNDEM

Bafra Sgk Hizmet Binası Nihayet Yapılıyor

 
 739
Bafra Sgk Hizmet Binası Nihayet Yapılıyor - Samsun`un Bafra ilçesine, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası yapımı ihalesi Kasım ayında gerçekleşecek.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesine, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası yapımı ihalesi Kasım ayında gerçekleşecek.

Bafra`ya yapılacak olan Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Binası ihalesi 2 Kasım`da ihale edilecek.

SGK hizmet binası, 1.193 metrekare üzerine bodrum katı, zemin kat ve normal kat şeklinde yapılacak.


Eski Belediye Başkanlarından Şükrü Neiş Emirefendi Mahallesi`ndeki itfaiye binasını mezarlık yanına taşımış ve eski arsa uzun yıllar atıl vaziyette kalmıştı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 2013 yılında eski itfaiye binasının satışı amacı ile Meclisten yetki almış ve arsa SGK`ya, belediyenin borçlarından mahsup edilmek şartı ile 3 milyona satılmıştı.

Arsanın SGK`ya borç karşılığı verilmesine MHP grubu ve AKP`li Meclis üyesi İnci Varış itiraz etmiş ancak AKP oyları ile karar meclisten geçmişti.

2013 yılı Ekim ayı meclis toplantısında, Abdurrahman Çamaş, "Şu anki değeri 3 Milyon 300 Bin. Zamanlaması yanlış. Bunun hiçbir karı yok.  Bu devirde parayı faizden silecekler, anaparadan silinmiyor. Yakında af çıkacak. Kar etmeyeceğiz."  diyerek itiraz etmiş;

Arsanın SGK`ya verilmesi için bastıran AK Parti Meclis üyesi, Bütçe Komisyonu Başkanı Ali Rıza Keçeli, "Bafra`daki SGK işlemlerinin rahatlatılması için memur geliyor. Bafra`ya SGK`dan yatırım yok. Başka şehirlerde yatırımlar var. Başka yerdeki bir parayı Bafra`ya aktaracaklar. Bafra kazanacak." şeklinde satışı desteklemişti.

AK Parti Meclis üyesi ve Bütçe Komisyon üyesi İnci Varış da "Yakında af çıkacak. Biraz daha bekleyelim. Çünkü para faizden silinecek. Bunun bize hiçbir faydası olmayacak. Af çıktıktan sonra devrin gerçekleşmesi bizim için çok faydalı olacak." diyerek satışa karşı çıkmıştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sgk Hizmet Binası Nihayet Yapılıyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0