Sabah 08.30 ile 18.00 arası elektrik kesintileri sonucu doğalgaz ve elektrik ile ısınan vatandaşlar ısınma sorunu yaşarken, elektrikle çalışan cihazlar da sürekli kesilen elektriklerden dolayı arızalanma riski yaşadı.
Bafra ve Bölgesinde aşırı bir soğuk havanın sürmesi vatandaşları, öğrencileri, esnafları soğuk altında bıraktı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre Bafra İlçesine bağlı ova köylerinde orta gerilim hattının yenilenmesi ve bakımı dolayısı ile YEDAŞ tarafından yapılan çalışmadan dolayı elektriklerin kesildiği bildirildi.
Bafralı esnaf ve vatandaşlar ise, ``Normalde ova köylerinde elektrik kesintisi olması gerekirken, Bafra şehir içi de bu kesintiden nasibini aldı. 12 saate yakın süre içinde ara ara elektrik verilmeye başlandı. Fakat bu ara enerji verilmesi sırasında elektronik eşyalarımızda hasar meydana gelmiş olabilir. Aynı zamanda ise kış ayında havanın birden kapanması durumunda ise mum ışığında hizmet yapmaya çalıştık.`` dedi. Bazı esnafları ise jeneratör ile aydınlatma yaptığı gözlendi.
Yenilendi.
Değiştir, Vazgeç!