GÜNDEM

Bafra Polisinden Park Uygulaması

 
 172
Bafra Polisinden Park Uygulaması - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kaldırıma araç parkı, trafik akışını engelleyici ve trafiği tehlikeye düşürücü araç parklarına yönelik trafik uygulaması yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kaldırıma araç parkı, trafik akışını engelleyici ve trafiği tehlikeye düşürücü araç parklarına yönelik trafik uygulaması yapıldı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekiplerince Bafra`nın çeşitli cadde ve sokaklarında araç parkı uygulaması yapıldı.

Büyükcami Mahallesi  Camiikebir Caddesi ve cumhuriyet Mahallesi Güdelci Sokak üzerinde yapılan park uygulamasında toplam 13 hatalı araç  çekici marifetiyle otoparka çekildi ve cadde ve sokak üzerinde bulunan 45 hatalı park etmiş araç sürücüsüne ceza yazıldı.

Yaya kaldırımları başta olmak üzere hatalı parklara 88 TL para cezası yazılırken otoparka çekilen motorlu taşıtlar için 50 TL otopark ücreti alınıyor.  Aracı otoparka çekilen  sürücünün cezası 138 TL oluyor.

Trafik ekiplerinin yapmış olduğu park uygulamasından memnuniyetini belirten bir vatandaş, özellikle kaldırım üzerinde bulunan sarı bantları göstererek, "Bafra`da görme engelli vatandaş sayısı fazla. Görme engelli insanlar bu bant üzerinden kolaylıkla yürüye biliyorlar. Ancak kaldırım üzerine park eden araçların hepsi bu bandı kapatıyor. Bunun yanı sıra birde bebek arabalı insanlar var. Bu insanlar kaldırımlardan gidemedikleri için yola inmek zorunda kalıyorlar. Bu mecburiyet kaza riskini arttıyor. Vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları gerekmektedir." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Polisinden Park Uygulaması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0