GÜNDEM

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`nın Konuşması

 
 386
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`nın Konuşması - Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumunda konuşan Bafra Kaymakam`ı Ali Katırcı, `Bafra`yı yeniden Türkiye`nin hedefine taşımak istiyoruz.` dedi.
Bafra Haber

 |  - Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumunda konuşan Bafra Kaymakam`ı Ali Katırcı, `Bafra`yı yeniden Türkiye`nin hedefine taşımak istiyoruz.` dedi.

Potansiyellerinden hedeflerine Bafra Sempozyumunda konuşan Bafra Kaymakam’ı Ali Katırcı, “Bafra’yı yeniden Türkiye’nin hedefine taşımak istiyoruz.” dedi.

Bir bütün olarak herkesin kenetlenmesi gerektiğini ifade eden Kaymakam Katırcı, “Umuyorum ve biliyorum ki amacımıza ulaşır ve Bafra’yı yeniden özlediği o güzel günlere kavuştururuz. Gelişme, sanayileşme, tarım, turizm, kentleşme, kültürel ve sosyalleşen hayat konusunda  ileri adımlar atabileceğimizi umut ediyorum. Bundan sonraki adımlarımız böyle olacaktır. Sempozyum bir başlangıç, kısmet olursa sanayi, ticaret ve esnafımızın sektör buluşmalarını oluşturmak sebebiyle Bafra’da ki özellikle organize sanayi, küçük sanayi  sıkıntıları, potansiyelleri,  ortak çözümleri bir araya getireceğimiz  sektör buluşmaları olacaktır.” diye konuştu.

Tarım sektörünün Bafra’nın en önemli geçim kaynaklarından birisi olduğunu belirten Katırcı, “Tarım ile ilgili sorunların çözüm noktasında da tarım sektörü buluşmaları olacaktır. Sempozyumun amaçlarından bir tanesi olan kentleşme ve çevre bilincinin oluşturulması; sosyal, kültürel ve sanatsal konularında da sektörel bazda çalışmaların yapılması bu süreçte daha da hızlanacaktır.” şeklinde konuştu.   

Sempozyumun bütün katılımcılarıyla sevgi çerçevesinde oluştuğuna dikkat çeken Ali Katırcı, “Bu şekilde gelir kaymakamından en küçük esnafına kadar herkesle ortak akılla buluştuk. İkinci bir hayat olan eylem planını ortaya çıkaran sunumun başında kendimizi eleştirdik. Hep konuşuyoruz, bir araya gelip eylem yapamıyoruz demiştik. İşte benim dileğim ve temennim bu ekibin bir ferdi olarak amacımız oluşum için desteklerini alıp ileriye yürüyecek bir ortam hazırlamaktır. Bu en büyük hedefimizdir. Bunu sağlayabildiğimizde Bafra daha çok parlayan yıldız olarak Türkiye’nin gündemine gelecektir. Bunu bütün yüreğimle söylüyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`nın Konuşması içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0