GÜNDEM

Bafra İçin Hepimiz`den Rektör Bircan`a Ziyaret

 
 852
Bafra İçin Hepimiz`den Rektör Bircan`a Ziyaret - Bafra için Hepimiz oluşumu Sinop üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bircan`ı ziyaret etti.
Bafra Haber

 |  - Bafra için Hepimiz oluşumu Sinop üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bircan`ı ziyaret etti.

Bafra için Hepimiz oluşumu Sinop üniversitesi rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bircan`ı ziyaret etti.
`Fakültemizi istiyoruz` kampanyası ile adını duyuran Bafra için hepimiz oluşumu geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Sinop üniversitesi rektörlüğüne atanan Bafralı Profesör Recep Bircan ve Recep Bircan tarafından Rektör yardımcılığına getirilen Bafralı Profesör Dursun Dilek`i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bafra için Hepimiz oluşumu, Bafra`da yürütülen Fakülte, Tütün Müzesi ve Bafra Sempozyumu hakkında bilgiler verdi. Oluşum sözcüsü Yavuz Kabaoğlu, `Bafralı değerli bir bilim adamının Sinop Rektörlüğüne atanmasından büyük mutluluk ve gurur duyduk. Görevinizde başarılar diliyoruz.` dedi.

Ziyaretten oldukça memnun kalan Rektör Bircan, Bafra`ya kurulması planlanan Turizm Fakültesi ve sonrasında eklenebilecek birkaç fakülte ile üniversite hayali hakkında görüşlerini aktardı. Rektör Bircan, `Her şey hayal kurma ile başlar. Fakülte yerinin çok iyi düşünülmesi gerek. Doğru bir yere kurulacak fakülte, üniversitenin alt yapısını oluşturacaktır.` dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra İçin Hepimiz`den Rektör Bircan`a Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0