GÜNDEM

Bafra Halk Eğitim`den Arıcılara 33 Belge

 
 222
Bafra Halk Eğitim`den Arıcılara 33 Belge - Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Arı Yetiştiriciliği Kursu Bitirme Belge Töreni düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Arı Yetiştiriciliği Kursu Bitirme Belge Töreni düzenlendi.

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Arı Yetiştiriciliği Kursu Bitirme Belge Töreni düzenlendi.

Bafra Ziraat Odasında Düzenlenen sertifika töreninde 33 kursiyere sertifikaları verildi. Arıcılık Uzmanı Tekniker Kurs Öğretmeni Hüseyin İspirli`nin verdiği kurslarda başarı gösteren 33 Arı Yetiştiricisi kursiyere belgeleri sunuldu. Ayrıca kursu başarıyla bitiren kursiyerlere Arıcılık El Kitapçığı hediye edildi.

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak törende yaptığı konuşmada bugüne
kadar 132 kişiye Arıcılık Belgesi verdiklerini ancak bu sayını yeterli olmayıp bu işle ilgili diğer kişilerin de bu kurslara yönlendirerek onların da bilinçli bir şekilde arıcılığı yapmaları gerektiğini yeni kurslar açılacağını söyledi.

Bafra HEM Müdürü Yalçın Ak, günümüzde balın çok önemli ve sağlığa hitap eden bir gıda ürünü olduğunu balın pazarlanmasıyla da aile bütçesine katkı sağlanacağını belirtip belgelerin bu vesileyle hayırlı olmasını dileyerek belge sahiplerini kutladı.

Ak ayrıca kursların başlangıcından bu güne dek kendilerini yalnız bırakmayan Basın Mensuplarından Muhabir Namık Azgın ve Oktay Zerrin’e teşekkür edip, Basın bizim gözbebeğimizdir çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Kendilerini kutluyorum, diyerek gazetecileri motive etti.


Kurs Bitirme Belgeleri Sunum Programı`na Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra Halk Eğitim Merkezi Md.Yrd.Yaşar Demir, ve Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü, Emekli Teknikeri Nur Aydın Saka katıldı.

OKTAY ZERRİN

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Halk Eğitim`den Arıcılara 33 Belge içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0