GÜNDEM

Bafra Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Usta`yı Mezarı Başında Andı

 
 1699
Bafra Gazeteciler Cemiyeti MustafaUsta`yı Mezarı Başında Andı - Bafra Gazeteciler Cemiyeti, bir yıl önce 47 yaşında yaşamını yitiren televizyon gazetecisi, yazar, şair ve amatör fotoğrafçı Mustafa Usta`yı mezarı başında andı.
Bafra Haber

 | Bafra haber - Bafra Gazeteciler Cemiyeti, bir yıl önce 47 yaşında yaşamını yitiren televizyon gazetecisi, yazar, şair ve amatör fotoğrafçı Mustafa Usta`yı mezarı başında andı.

Mustafa Usta bir yıl önce geçridiği kalp krizi sonucu yoğun bakıma kaldırılmış ve 28 Haziran tarihinde hayata yenik düşerek yaşamını yitirmişti.

Bafra Gazeteciler Cemiyeti yönetimi meslektaşları Mustafa Usta`yı unutmayarak mezarı başında andı.
Bafra Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali İhsan Başaloğlu, "Mustafa soyadı gibi usta bir arkadaşımızdı. Bafra`da televizyonculuğun yaygın olduğu günlerde Bafra`mıza habercilik anlamında büyük katkıları oldu. Mustafa aynı zamanda iyi bir edebiyatçıydı. Yazdığı iki roman, bir şiir kitabı ile yazılı edebiyatımıza üç değerli eser bıraktı. Mustafa`yı anlatmak bir iki satıra sığmaz. Ölümsüzleştirdiği Bafra fotoğrafları ve toplayıp derlediği nostaljik fotoğraflar ile Bafra kültür hayatına da byük katkılar sağladı. Genç yaşta aramızdan ayrılan arkadaşımıza Allah`tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Gazeteciler Cemiyeti Mustafa Usta`yı Mezarı Başında Andı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 1
User defaultYorum Id: 181555
02 Temmuz 2023
15:18
  • Yorum Id: 181555
  • 02 Temmuz 2023
  • 15:18

Yetenekli dusincelerini cesurca ifade eden edebiyat dunyamiza cok eserler katabilecek farkli nefes olan ayni guzelliklerini basin hayatomizdada sergileyebilecek