GÜNDEM

Bafra Emniyetinden Bayram Tedbirleri

 
 117
Bafra Emniyetinden Bayram Tedbirleri - Samsun'un Bafra ilçesinde Kurban Bayramı öncesi Bafra Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemleri aldı.
İhlas Haber Ajansı

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde Kurban Bayramı öncesi Bafra Emniyet Müdürlüğü geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin işlek cadde, sokak ve mahallelerinde, halkın yoğunlukta bulunduğu bölgelerde ulaşım, huzur ve güveni sağlamak, meydana gelebilecek hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve benzeri olayların önlenmesi amacıyla görev yapıyor. Bafra Emniyet Müdürü Mahir Erol, “Kurban Bayramı ve arife günü dolayısıyla Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerimiz, vatandaşımızın huzurunu ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapıyor” dedi.
Vatandaşlara bayram ziyaretlerine giderken dikkat etmeleri gereken konularla ilgili önerilerde de bulunan Emniyet Müdürü Erol, “Apartman görevlileri sorumluluklarını bilmesi ve sahip çıkması gerekiyor. Komşular birbirlerine güvenmeli ve sürekli irtibat halinde olmalı. Günün 24 saati şüphelendikleri her durumda '155 Polis İmdat' telefonu aracılığıyla durumu güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyoruz" diye konuştu.
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Emniyetinden Bayram Tedbirleri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0