GÜNDEM

Bafra Eğitim-sen'den Sergi Ve İmza Günü

 
 749
Bafra Haber

 |  - 8 Mart Kadınların Birlik,Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri çerçevesinde Eğitim-Sen Bafra Temsilciliği tarafından Resim sergisi ve İmza günü gerçekleştirildi.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü karşısında açılan stantlarda Kadriye Şenel Çakır , Gülden Demir ve Serpilay Görgeç`e ait resimler sergilenirken, Eğitimci-Yazar Semrin Şahin ise okurlarına kitaplarını imzaladı.

8 Mart Kadınların Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü etkinlikleri çerçevesinde yarın da Saat: 14.00`te 19 Mayıs Parkı önünden Cumhuriyet Meydanı`na kadar KADIN YÜRÜYÜŞÜ yapılacak.

Ayrıca  Pazar Saat: 19.00`da Belediye Kültür Merkezinde Simurg Tiyatro Grubunun "Sözcükler Can Yücel`i Özler"    oyunu izleyici ile buluşacak.

  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Eğitim-sen'den Sergi Ve İmza Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0