GÜNDEM

Bafra Düzköy Lüler 10.yaz Piknik Şölenini Gerçekleştirdi

 
 590
Bafra Düzköy Lüler10.yaz Piknik Şölenini Gerçekleştirdi - Samsun Bafra Düzköy Derneği 10. Yılında hedef yaptığı " BİRLİK ve BERABERLİK " etkinliklerine hız kesmeden devam etti.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Düzköy Derneği 10. Yılında hedef yaptığı " BİRLİK ve BERABERLİK " etkinliklerine hız kesmeden devam etti.

Bafra Düzköylüler Derneği,  10. Yaz Piknik Şölenini, hemşerilerinin yoğun ilgisi ve katılımı ile Kemerburgaz Fatih Çeşmesi Mesire Alanında gerçekleştirdi.

İstanbul` da yaşayan Düzköylüleri bir araya getiren 10. Yaz Piknik Şöleninde, öncelikle "Vatanına, Bayrağına ve Demokrasiye" sahip çıkma mesajları verilerek,  Bayrağı için canını veren " ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI".

 Binlere yakın halkın katılımıyla gerçekleşen 10.Yıl Piknik programında, "ŞEHİTLERİMİZ" için Kur-anı Kerim tilaveti, dualar ve saygı duruşu yapılarak, hep birlikte İstiklal Marşımız okundu. Tüm çocukların sahnede ellerinde Türk Bayrakları ve kırmızı beyaz balonlarla 10. Yıl Marşının okunması ve eşlik etmeleri ile güzel görüntüler ortaya çıktı.

 Piknik programına; Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, dönemi SAMKON Genel Sekreteri ve dönemi Kağıthane Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa BİLGİN, SADEF Genel Başkanı Yıldıray BAŞ, SADEF Kadın Kolları Başkanı Zeynep Akkaya, SADEF 3.Bölge Başkanı Sait Sever, Bafra Dereler Köyü Dernek Başkanı Faruk Önday, Bafra Dedeli Köyü Dernek Başkanı Mustafa Ünal, Küçükçekmece Samsunlular Dernek Başkanı Necati Kaya ve SADEF Yönetim Kurulunu temsil eden Fikret Kesici"˜ in yanı sıra birçok bürokrat ve işadamı katılım sağladılar.

 Düzköy Dernek Başkanı Kerem Alışkan "Bugünlerde birlik ve beraberliğin ne derecede önemli olduğunu hepimiz farkındayız. Bizler her zaman yaptığımız tüm çalışmalarda, etkinliklerde "Birlik ve Beraberliğin" önemini vurgulayarak bu amaçlarda bulunmaya halkımıza anlatmaya Yönetim Kurulumuz ile devam edeceğiz. Bu program için emeği geçen ve katkıda bulunan tüm hemşerilerime ve Yönetim Kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim" dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Düzköy Lüler 10.yaz Piknik Şölenini Gerçekleştirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0