Samsun’un Bafra ilçesinde 3 gündür aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, sürücülere de zor anlar yaşatıyor.
Bazı vatandaşlar buzlanma ve kar yağışına aldırmayarak bisikletlerle işe gitmeye çalıştı. Bisikletli bir vatandaş ise buzlanma nedeniyle kayarak düştü. Sabah saatlerinde servisle işe giden vatandaşlar buzlanma nedeniyle Duha Sert Kaya Bulvarı'nda çıkamayınca içindeki yolcular servis değiştirmek zorunda kaldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren yol temizleme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri de zincir takmak mecburiyetinde kaldı. Park halinde araçları çıkartmak için vatandaşlar kürekle karları temizlemeye çalıştı.
Yorumunuz öncelikle yapay zekâ tarafından kontrol edilecektir. Yapay Zeka Denetiminden geçen yorumlar 30 saniye içinde sayfada yayımlanır. Otomatik onaylanmayan yorumlar ise editör incelemesinin ardından uygun bulunması hâlinde yayımlanır. Katkınız için teşekkür ederiz.
💬0 yorum
Bu haberde henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yeni haber yükleniyor…
Gösterilecek başka haber kalmadı.
Kayıt sonrası telefonunuza gelen kodla doğrulama adımına yönlendirileceksiniz.
Telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girin
Telefonunuza gelen 4 haneli kodu ve yeni şifrenizi girin
Üye olarak yorum yapın
Yorumlarınız öne çıksın, bildirim alın